N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Insecten in Rotterdam

Insecten in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende en unieke stad om te wonen en werken. Dichtbevolkt gebied wisselt zich af met water en veel groen. Deze combinatie heeft vaak een grote aantrekkingskracht op insecten. Een bruisende stad brengt namelijk ook meer viezigheid met zich mee. In alle seizoenen, maar vooral ook de warme maanden, kan dat grote problemen opleveren met een stijging in insecten. Voordat je het weet heb je een insectenplaag in huis en heb je professionele hulp nodig om ervan af te komen. De lijst van insecten die binnenshuis voorkomen is namelijk erg lang, denk bijvoorbeeld aan: wespen, vlooien, zilvervisjes, mieren, huismijt, muggen, bedwantsen, kevers, houtworm, vliegen, kakkerlakken, spinnen en motten.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Insecten in huis, wat nu?

Bij een aantal insecten in huis heb je niet meteen een groot probleem. Wel geeft het aan dat de omstandigheden in je huis voor sommige insecten geschikt zijn om in te gedijen. Als je het aantal insecten in huis ziet toenemen is het tijd om actie te ondernemen. Van de een op de andere dag kan je namelijk met een heuse plaag in huis zitten. Om dat te voorkomen is het slim om direct professionele hulp bij de bestrijding in te schakelen. Huis, tuin en keukenmiddelen hebben namelijk de gewoonte om een tijdelijk effect te hebben. Maar dat is net als een lekkende kraan: je blijft water verliezen totdat je het echt goed repareert. Hetzelfde geldt voor insectenbestrijding.

Antipestcontrol staat voor je klaar

Snelle en efficiënte insectenbestrijding begint met een bedrijf dat weet van aanpakken. Bij Antipestcontrol hebben we zowel de expertise als de ervaring in huis om je snel en efficiënt van je insecten probleem af te helpen. We noemen onze aanpak een duurzame methode omdat we niet alleen voor de zichtbare bestrijding gaan, maar het probleem met wortel en al aanpakken. Daarvoor zoeken we naar de oorzaak van je insecten probleem. Is het vocht achter de muur? Of heeft het een andere oorzaak? Wij zoeken het voor je uit en helpen je op een duurzame manier van het probleem af.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise