N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Werkwijze

De werkwijze van Anti Pest Control

Anti Pest Control gaat altijd op dezelfde wijze te werk bij het bestrijden van ongedierte. Of je nu last hebt van muizen in de keuken of ratten op de werkvloer: wij bestrijden het ongedierte in je woon- of werkomgeving altijd op dezelfde manier. Meer over onze werkwijze, lees je op deze pagina.

Ongedierte bestrijden: het zoeken van de oorzaak

Heb je last van ongedierte, dan is het belangrijk om de oorzaak van dit probleem te achterhalen. Door de oorzaak van het probleem te achterhalen, weet je namelijk waar het mis is gegaan en waarom je te maken hebt gekregen met jouw ongedierteprobleem. Dit is belangrijke kennis die je nodig hebt om te voorkomen dat je nogmaals te maken krijgt met ongedierte, in alle mogelijke soorten.

Daarnaast is kennis van de oorzaak belangrijk om het ongedierteprobleem echt goed aan te pakken. Heb je bijvoorbeeld last van zilvervisjes, dan is het belangrijk om de oorzaak en dus de bron van het probleem te vinden. Hebben we de bron gevonden, dan kunnen we het ongedierteprobleem aanpakken. Zitten er muizen in de voorraadkast, dan wordt er dus eerst achterhaald wat de oorzaak van het probleem is. Is de oorzaak bekend, dan gaan we verder met de volgende stappen van de bestrijding.

Het veilig bestrijden van het ongedierte

Is de oorzaak en bron van het ongedierteprobleem gevonden, dan start Anti Pest Control direct met de betrijding van het ongedierte. Dit doen we altijd met professionele middelen, die ervoor zorgen dat het ongedierte direct dood gaat zonder de omgeving verder te schaden. Je hoeft je geen zorgen te maken om je eigen gezondheid, de gezondheid van je huisgenoten of de gezondheid van je werknemers. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken, zijn namelijk effectief en veilig.

Ongediertebestrijding en IPM

De term IPM is een afkorting die nauw in verbinding staat met ongediertebestrijding. Integrated Pest Management betreft de combinatie van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie om ongeregeldheden in de omgeving snel op te sporen. Met IPM kunnen bepaalde ongedierteproblemen voorkomen worden, simpelweg door de boel goed in de gaten te houden.

IPM is de nieuwe manier van werken in de branche van ongediertebestrijding. Niet het enkel bestrijden van ongedierte, maar vooral het voorkomen van problemen met ongedierte staat centraal. Bestrijding met chemische middelen is altijd de laatste oplossing: het blootleggen van de oorzaak is de eerste stap. Anti Pest Control is een expert op het gebied van IPM. Daarom richten wij ons eerst altijd op preventie, om als laatste redmiddel pas echt te gaan bestrijden met chemische middelen.

Voor zakelijke klanten klanten

IPM is voornamelijk belangrijk voor de zakelijke klanten van Anti Pest Control. Zeker als je met voedingsmiddelen werkt, bijvoorbeeld in een hotel, restaurant of café, is het een aanrader om in IPM te investeren. Niet alleen om het ontstaan van ongedierteproblemen te voorkomen, maar ook om de gasten van je horecagelegenheid optimaal te beschermen en te bedienen.

Omdat wij de overtuiging hebben dat we het ongedierte probleem gezamenlijk op kunnen lossen, werken wij niet met contracten. Per klant maken we afspraken over de preventie van ongedierteproblemen, simpelweg omdat iedere situatie anders is en iedere klant andere wensen en behoeften heeft. Wil jij individuele afspraken maken op het gebied van plaagdierbeheersing? Neem dan contact met ons op.

Contact

Anti Pest Control

Dukdalfweg 13a
1332 BH Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01