N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Last van ongedierte? Wij lossen het op.

Muizen, ratten, wespen, mieren, houtworm of ander ongedierte in huis of bedrijf? Bel ons nu (24 uur per dag, 7 dagen per week) en we lossen je ongedierteprobleem binnen 24 uur op. We werken door heel Nederland, uitsluitend met gecertificeerd personeel en met een 100% Bestrijdingsgarantie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Snel van ongedierte af?

Het woord zegt het al: ongedierte bestaat uit insecten of knaagdieren die je liever niet in je huis of op je zaak tegenkomt. Een muizen- of rattenplaag kan snel onbeheersbaar worden. En voor mieren of wespen en voor kakkerlakken of bedwantsen geldt hetzelfde. We hebben het niet voor niets over ongedierte. Ze komen altijd ongelegen en ongewenst.

Ongedierte is vaak schadelijk voor mensen en voor huisdieren. Het kan besmettingen en schade veroorzaken. Om nog maar niet te spreken van eventuele zakelijke klanten die in hun zaak met plaagdieren worden geconfronteerd. 

Deze plaagdieren zie je dus liever gaan dan komen. Zelf aanrommelen of afwachten kan de situatie verergeren. Wat je wilt is een snelle én effectieve oplossing. Bel daarom met de professionals. Bij ons krijg je direct een bestrijder aan de lijn, ontvang je een heldere prijsindicatie en helpen we je binnen 24 uur.

Wij zijn Anti Pest Control en we lossen jouw ongedierteprobleem op. Beloofd.

Muizenbestrijding

Een muizenplaag in huis of in je zaak is iets waar je echt niet op zit te wachten. Muizen zorgen voor overlast, stank en ze maken je spullen kapot. Gelukkig zijn muizen effectief te bestrijden, als je maar weet wat je doet.

Rattenbestrijding

Veel mensen moeten er niet aan denken: ratten die in en rond je huis lopen. Helaas komen ook rattenplagen regelmatig voor, met alle schadelijke gevolgen van dien. Als je er niet snel bij bent met een effectieve bestrijdingsmethode, worden het er alleen maar meer.

Kakkerlakkenbestrijding

Ook al een woord dat goed bij het soort ongedierte past. Kakkerlakken laten zich moeilijk wegjagen en zijn supersterk. Des te meer reden om ze professioneel te laten verwijderen. Bel bij een kakkerlakkenplaag daarom meteen met de specialist.

Mierenbestrijding

Loopt er een colonne mieren door je keuken? Dat is niet alleen een vies gezicht, maar ook een potentiële bron van besmettingen. Het is goed mogelijk om van mieren af te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is even te bellen met Anti Pest Control.

Wespenbestrijding

Wespennesten zijn niet altijd makkelijk te vinden. Wespen maken hun nest onder randen van daken, in spouwmuren of onder overkappingen. Bij een actief nest is het belangrijk om snel professionele hulp in te schakelen.

Bedwantsen bestrijding

Bedwantsen. De naam voor deze parasieten klinkt al net zo vervelend als ze in werkelijkheid zijn. Zeg nou zelf: je gruwt toch ongedierte dat het liefst in je bed leeft om zich te voeden met jouw bloed? Gelukkig hebben we een effectieve bestrijdingsmethode.

Vlooienbestrijding

Hoe klein ze ook zijn, het probleem van een vlooienplaag kan wel degelijk groot worden. Dat komt doordat ze zich in de kleinste hoekjes kunnen verstoppen en van daaruit zorgen voor ziektes bij mensen en dieren. Maar er is hoop als je een professionele bestrijder inschakelt.

Overige soorten

Behalve bovenstaande soorten ongedierte kun je ook last hebben van zilvervisjes, vliegen, motten, houtworm of andere insecten of knaagdieren. 

Bel de ongediertespecialisten

Van welk soort ongedierte je ook last hebt, het zijn stuk voor stuk situaties die om een specifieke aanpak en middelen vragen. Bij Anti Pest Control kennen we de weg en bieden we een 100% Bestrijdingsgarantie. Bel ons direct voor overleg, advies en een vrijblijvende prijsindicatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Je kunt ons dag en nacht bereiken via onze ongediertelijn: 085 303 56 61. We hebben maar één telefoontje nodig. Je spreekt niet met een callcenter, maar meteen met een bestrijder.

Binnen 24 uur ter plekke

Een groot voordeel van Anti Pest Control: we zijn snel ter plaatse om het probleem op te lossen. In de meeste gevallen kunnen we je binnen 24 uur helpen. Daarbij nemen we direct maatregelen om te voorkomen dat het probleem groter wordt.

100% Bestrijdingsgarantie

We bestrijden met de grootst mogelijke veiligheid voor jou, je gezinsleden en eventuele huisdieren. Alles is erop gericht het ongedierteprobleem uit te schakelen en te voorkomen dat het terugkeert. Daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf. Daarom krijg je van ons 100% Bestrijdingsgarantie.

Het belang van snelle ongediertebestrijding

Heb jij op dit moment last van ongedierte? Maak dan gebruik van de expertise van een professional om het ongedierteprobleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Wacht je te lang met het oplossen van het ongedierteprobleem, dan wordt het probleem namelijk alleen maar erger. Heb je bijvoorbeeld te maken met muizen, ratten of andere knaagdieren, dan zullen ze zich snel voortplanten.

Heb je last van een wespennest en doe je hier niets aan, dan wordt het nest steeds groter en krijg je nóg meer last van wespen in huis, in de tuin of in je bedrijfspand. 

Wacht daarom niet af, maar schakel meteen de specialisten van Anti Pest Control in.

Bel ons bij welk ongedierte dan ook.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Deze klanten hebben we onlangs van vervelend ongedierte afgeholpen:

Wil je net als deze tevreden klanten snel van ongedierte af? Bel de bestrijdingslijn, waarop wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. We lossen het snel voor je op.

24/7 service, bel ons nu als je ongedierte in huis hebt

Heb je nu hulp bij ongedierte nodig? Bel ons. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. 

We zijn nu bereikbaar en we kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur helpen. Dat voorkomt verdere schade, besmettingen of uitbreiding van het ongedierteprobleem.

Anti Pest Control heeft eigen specialisten in huis die precies weten wat werkt en wat niet werkt. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met korte lijnen.

Als je een snelle oplossing wilt, bel je nu met onze bestrijdingslijn.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

100% Bestrijdingsgarantie

Bel je ons bij een probleem met ongedierte, dan mag je erop vertrouwen dat we het snel en vakkundig voor je oplossen. Sterker nog, dat is onze belofte aan jou. Onze bestrijdingsspecialisten bijten zich in elke klus vast en stoppen niet voordat je 100% tevreden bent met de oplossing. Lees onze recensies op Google er maar op na. 

Zakelijke klant? Wij houden ook je bedrijf ongediertevrij!

Neem geen risico met ongedierte in een zakelijke omgeving. Als je zakelijke klant bij ons bent, kun je erop rekenen dat je  een snelle oplossing krijgt bij een ongedierteprobleem in uw bedrijf. Deze zakelijke klanten vertrouwen al op onze bestrijdingsdiensten:

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Veelgestelde vragen over ongediertebestrijding

Waarom moet ik Anti Pest Control bellen als ik last van ongedierte heb?

Bij Anti Pest Control houden we van transparantie. Wij zijn geen bestrijdingscowboys, maar bestrijdingsspecialisten. Daarom krijg je vooraf een heldere prijsindicatie. Ook zijn we snel ter plaatse hanteren we een persoonlijk aanpak. Geen callcenter, maar direct een gecertificeerde bestrijder aan de lijn.

Hoe snel krijg ik hulp als ik last van ongedierte heb?

We streven ernaar om binnen 24 uur ter plekke te zijn. Sommige plaagdieren zorgen voor seizoenspieken, wees er daarom snel bij als je hulp bij het bestrijden van ongedierte nodig hebt.

Hoe pakt Anti Pest Control ongediertebestrijding aan?

We geloven in Integrated Pest Management ofwel geïntegreerde bestrijding. Dat is een vorm van ongediertebestrijding waarbij de mensen, huisdieren en omgeving zo weinig mogelijk te lijden hebben. Biociden gebruiken we zo beperkt mogelijk. In plaats daarvan focussen we op innovatieve manieren om plaagdieren tegen te gaan.

Wat zijn de kosten van ongediertebestrijding?

De kosten voor ongediertebestrijding zijn sterk afhankelijk van de situatie ter plekke. Voor effectieve bestrijding van plaagdieren rekenen we vanaf enkele tientjes tot enkele honderden euro’s. Als je aan de telefoon je situatie uitlegt, kunnen we vaak al een prijsindicatie geven. Bij ons loop je geen risico op absurd hoge kosten achteraf.

Kan ik ook zelf ongedierte bestrijden?

Als je niet weet wat je doet of je hebt er de middelen niet voor, is het niet handig om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van ongedierte. In sommige gevallen maak je de situatie erger of breng je huisgenoten in gevaar met giftige middelen. In andere gevallen blijven er dode plaagdieren achter, die ook een gevaar voor de gezondheid kunnen vormen. Vertrouw daarom op de specialisten van Anti Pest Control.

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar