N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Last van houtwormen? Wij lossen het op.

Houtwormen in huis of bedrijf? Bel ons nu (24 uur per dag, 7 dagen per week) en we lossen je houtwormprobleem zo spoedig mogelijk op. We werken door heel Nederland, uitsluitend met gecertificeerd personeel en met een 100% tevredenheidsgarantie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Snel van houtwormen af?

Het woord zegt het al: houtwormen zijn insecten die je liever niet in je huis of op je zaak tegenkomt. Een houtwormaantasting kan snel groeien en voor veel schade zorgen. Ze komen altijd ongelegen en ongewenst.

Houtwormen zijn vaak schadelijk voor houten constructies in je huis. Ze kunnen aanzienlijke schade aanrichten en de integriteit van de constructie in gevaar brengen. Om nog maar niet te spreken van eventuele zakelijke klanten die in hun zaak met houtworm worden geconfronteerd.

Deze houtetende insecten zie je dus liever gaan dan komen. Zelf aanrommelen of afwachten kan de situatie verergeren. Wat je wilt is een snelle én effectieve oplossing, op basis van maatwerk. Bij ons krijg je niet alleen een bestrijder aan de lijn, maar ook een heldere prijsindicatie en een professioneel behandelplan en plan van aanpak om jouw specifieke situatie aan te pakken.

Wij zijn Anti Pest Control en we lossen jouw houtwormprobleem op. Beloofd.

Veelvoorkomende soorten houtworm

Houtwormkevers

Een aantasting door houtwormkevers in huis of in je zaak is iets waar je echt niet op zit te wachten. Houtwormkevers zorgen voor schade aan houten constructies en verminderen de stevigheid ervan. Gelukkig zijn houtwormkevers effectief te bestrijden, als je maar weet wat je doet.

Klopkevers

Veel mensen moeten er niet aan denken: klopkevers die in en rond je huis actief zijn. Helaas komen ook aantastingen door klopkevers regelmatig voor, met alle schadelijke gevolgen van dien. Als je er niet snel bij bent met een effectieve bestrijdingsmethode, wordt de schade alleen maar erger.

Boktorren

Ook al een woord dat goed bij het soort ongedierte past. Boktorren laten zich moeilijk wegjagen en kunnen veel schade aanrichten. Des te meer reden om ze professioneel te laten verwijderen. Bel bij een aantasting door boktorren daarom meteen met de specialist.

Spinhoutkevers

Heb je last van spinthoutkevers in je houtwerk? Dat is niet alleen verontrustend, maar ook een potentiële bron van schade aan je constructies. Het is goed mogelijk om van spinthoutkevers af te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is even te bellen met Anti Pest Control.

Bel de ongediertespecialisten

Of je nu last hebt van houtwormen in meubels, vloeren of andere houten constructies, deze plaag vraagt om een specifieke aanpak en middelen. Bij Anti Pest Control kennen we de weg en bieden we een 100% tevredenheidsgarantie voor houtwormen. Bel ons direct voor overleg, advies en een vrijblijvende prijsindicatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Je kunt ons dag en nacht bereiken via onze ongediertelijn: 085 303 56 61. We hebben maar één telefoontje nodig. Je spreekt niet met een callcenter, maar meteen met een bestrijder.

Snel ter plaatse

Een groot voordeel van Anti Pest Control: we zijn snel ter plaatse om het probleem op te lossen. We nemen direct maatregelen om te voorkomen dat het probleem groter wordt.

100% tevredenheidsgarantie

We bestrijden met de grootst mogelijke veiligheid voor jou, je gezinsleden en eventuele huisdieren. Alles is erop gericht het ongedierteprobleem uit te schakelen en te voorkomen dat het terugkeert. Daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf. Daarom krijg je van ons 100% tevredenheidsgarantie.

Het belang van snelle ongediertebestrijding

Heb jij op dit moment last van houtwormen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional om het houtwormprobleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Wacht je te lang met het aanpakken van houtwormen, dan wordt de schade aan je houten constructies en meubels alleen maar erger. Houtwormen kunnen zich dieper in het hout vestigen en nog meer vernielingen aanrichten.

Heb je bijvoorbeeld te maken met een zware aantasting in draagbalken of kostbare meubels, dan is een snelle behandeling cruciaal.

Wacht daarom niet af, maar schakel meteen de specialisten van Anti Pest Control in.

Bel ons bij houtwormproblemen.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Deze klanten hebben we onlangs van vervelend ongedierte afgeholpen:

Wil je net als deze tevreden klanten snel van ongedierte af? Bel de bestrijdingslijn, waarop wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn.
We lossen het snel voor je op.

24/7 service, bel ons nu als je last hebt van houtwormen

Heb je nu hulp bij houtwormen nodig? Bel ons. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

We zijn nu bereikbaar en we kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur helpen. Dat voorkomt verdere schade of uitbreiding van het houtwormprobleem.

Anti Pest Control heeft eigen specialisten in huis die precies weten wat werkt en wat niet werkt. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met korte lijnen.

Als je een snelle oplossing wilt, bel je nu met onze bestrijdingslijn.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

100% tevredenheidsgarantie

Bel je ons bij een probleem met ongedierte, dan mag je erop vertrouwen dat we het snel en vakkundig voor je oplossen. Sterker nog, dat is onze belofte aan jou. Onze bestrijdingsspecialisten bijten zich in elke klus vast en stoppen niet voordat je 100% tevreden bent met de oplossing. Lees onze recensies op Google er maar op na. 

Zakelijke klant? Wij houden ook je bedrijf ongediertevrij!

Neem geen risico met ongedierte in een zakelijke omgeving. Als je zakelijke klant bij ons bent, kun je erop rekenen dat je  een snelle oplossing krijgt bij een ongedierteprobleem in uw bedrijf. Deze zakelijke klanten vertrouwen al op onze bestrijdingsdiensten:

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Veelgestelde vragen over houtwormenbestrijding

Waarom moet ik Anti Pest Control bellen als ik last van houtwormen heb?

Bij Anti Pest Control houden we van transparantie. Wij zijn geen bestrijdingscowboys, maar houtwormbestrijdingsspecialisten. Daarom krijg je vooraf een heldere prijsindicatie. Ook zijn we snel ter plaatse en hanteren we een persoonlijke aanpak. Geen callcenter, maar direct een gecertificeerde houtwormbestrijder aan de lijn.

Hoe snel krijg ik hulp als ik last van houtwormen heb?

We streven ernaar om zo spoedig mogelijk ter plekke te zijn. Sommige houtworminfestaties zorgen voor seizoenspieken, wees er daarom snel bij als je hulp bij het bestrijden van houtwormen nodig hebt.

Hoe pakt Anti Pest Control houtwormenbestrijding aan?

We geloven in Integrated Pest Management ofwel geïntegreerde bestrijding. Dat is een vorm van houtwormenbestrijding waarbij de mensen, huisdieren en omgeving zo weinig mogelijk te lijden hebben. Biociden gebruiken we zo beperkt mogelijk. In plaats daarvan focussen we op innovatieve manieren om houtwormen tegen te gaan.

Wat zijn de kosten van houtwormenbestrijding?

De kosten voor houtwormenbestrijding zijn sterk afhankelijk van de situatie ter plekke. Voor effectieve bestrijding van houtwormen rekenen we vanaf enkele honderden euro’s. Als je aan de telefoon je situatie uitlegt, kunnen we vaak al een prijsindicatie geven. Bij ons loop je geen risico op absurd hoge kosten achteraf.

Kan ik ook zelf houtwormen bestrijden?

Als je niet weet wat je doet of je hebt er de middelen niet voor, is het niet handig om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van houtwormen. In sommige gevallen maak je de situatie erger of breng je huisgenoten in gevaar met giftige middelen. In andere gevallen blijven er dode houtwormen achter, die ook een gevaar voor de gezondheid kunnen vormen. Vertrouw daarom op de specialisten van Anti Pest Control.

Snel van houtwormen af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar