N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Spinnen

Spinnen: ze kunnen best vervelend zijn. Natuurlijk zijn spinnen erg belangrijk voor onze natuur. Er zijn echter ook situaties denkbaar dat spinnen heel erg vervelend kunnen zijn. Toch veroorzaken een paar spinnen in huis meestal ook niet meteen overlast. Ze kunnen zelfs nuttig zijn. Mocht je te maken krijgen met een spinnenplaag, ga dan nooit zelf aan de slag. Schakel dan gewoon ons in als specialist in ongediertebestrijding.

Vaak is sprake van overvloed aan voedsel

Mocht je te maken krijgen met een spinnenplaag, dan is er vaak een overvloed aan voedsel beschikbaar. Mocht dat zo zijn, dan weet je zeker dat je te maken krijgt met een overvloed aan uitwerpselen. Daardoor ontstaat een vieze en vooral plakkerige rotzooi in en om jouw huis. En dat wil je natuurlijk zien te voorkomen. Het is overigens een feit dat spinnenplagen vaak ontstaan op plaatsen waar weinig vogels leven en waar sprake is van te veel insecten. Daarom zie je vaak spinnenplagen in nieuwbouwwijken, daar waar nog geen natuurlijk evenwicht is. Gelukkig kun je zelf veel doen om overlast te voorkomen.

Verwijder spinnen met de hand of met een potje

Wat je zelf kunt doen? In eerste instantie moet je zorgen dat je favoriete spinnen hoekjes altijd goed schoonmaakt. Verder is het verstandig om voedselresten altijd meteen op te ruimen. Verder kun je zorgen dat je horren voor de ramen plaatst om zo insecten buiten de deur te houden. Geen insecten betekent dat de spinnen niets te eten hebben. En dan blijven ze liever weg. Mocht je zelf aan de slag willen met het verplaatsen van spinnen, doe dit dan bij voorkeur met de hand of maak gebruik van een potje of een speciale insectenverwijderaar.

Schakel een specialist in als je te maken hebt met een plaag

Denk je te maken te hebben met overlast van spinnen? Aarzel dan geen seconde en schakel ons als specialist in ongediertebestrijding in. Dan weet je dat op accurate wijze iets gedaan wordt aan de overlast die je ervaart.

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar