N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Over ons

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Het maakt niet uit om wat voor beestjes het gaat en hoe groot het ongedierteprobleem is: wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Ondersteuning bij verschillende soorten ongedierte

Er zijn vele verschillende soorten ongedierte waar je mee te maken kunt krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, waaronder muizen, mollen, zilvervisjes, wespen, vlooien, mieren en houtworm. Of je nu last hebt van een bepaalde insectsoort of grote mollen in je tuin hebt zitten: wij komen graag bij je langs om het ongedierte weg te jagen.

Onze specialisten hebben al jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte. Ook als je al maanden kampt met een ongedierteprobleem en het probleem nu echt niet meer het hoofd kunt bieden, komen wij langs om je te helpen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus ook voor grotere projecten kun je contact met ons opnemen.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Ook voor advies en preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wil je voorkomen dat je te maken krijgt met ongedierteproblemen, dan geven wij je graag advies met betrekking tot de preventie van ongediertebestrijding. Woon je bijvoorbeeld in een oude woning met een geschiedenis van ongedierteproblemen of zit je in een bedrijfspand waar over het algemeen veel ongedierte zit? Dan komen wij graag bij je langs om je advies te geven, zodat je kunt voorkomen dat je te maken krijgt met vervelend ongedierte.

Meer weten over de ongediertebestrijding van Anti Pest Control? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag door je vragen over onze dienstverlening te beantwoorden. Direct een afspraak inplannen met onze ongedierte-experts? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je langs.

Experts aan het woord

Mijn naam is Gregoor Landman en mede-eigenaar van Anti Pest Control.

Mijn naam is Sander Maes en mede-eigenaar van Anti Pest Control.

Mijn naam is Mike en bestrijdingstechnicus bij Anti Pest Control.

Mijn naam is Jimmy en bestrijdingstechnicus bij Anti Pest Control.

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar