N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Muggen

Muggen kunnen voor veel overlast zorgen. Van het gezoem van muggen kun je behoorlijk wat last hebben. Dat geldt zeker ook voor het prikken van muggen Mocht je thuis te maken hebben met overlast van muggen, dan doe je er zeer verstandig aan om ons in te schakelen. Voor je het weet ben je dan van de muggenplaag verlost. En dat zal menigeen als muziek in de oren klinken.

Muggen leggen eitjes in stilstaand water

Natuurlijk kun je zelf ook veel doen aan de overlast van muggen. Het meest belangrijke is dat je voorkomt dat muggen eitjes leggen rondom de woning. Het is in dat kader goed te weten dat deze insecten eitjes leggen in stilstaand water. Je kunt dan denken aan schoteltjes onder bloembakken bijvoorbeeld, maar ook aan dakgoten en aan regentonnen. Wil je dus zoveel mogelijk verlost blijven van de overlast van muggen, controleer dan of er in jouw tuin sprake is van stilstaand water.

Gooi eventueel schoteltjes leeg en maak ook regelmatig de dakgoot leeg. Heb jij een regenton, sluit die dan af zodat er geen eitjes in gelegd kunnen worden. Mocht je een zwembad in de tuin hebben, gooi het water dan weg als je er geen gebruik meer van maakt. Heb jij toevallig een vijver in de tuin? Let er dan vooral op dat de waterkwaliteit steeds in orde is. Ook de aanleg van een fontein kan deze diertjes weghouden.

Muggen zijn vooral in de schemering actief

Muggen zijn vooral actief als het schemerig is. Ga je dan naar buiten en wil je niet gestoken worden door muggen, draag dan bij voorkeur lange mouwen en een lange broek. Wat zeker ook kan helpen is het insmeren van een middel dat insectenwerend is. Horren en een klamboe kunnen ook helpen om deze diertjes buiten de deur te houden. Mocht je zelf geen raad meer weten met de overlast van muggen, schakel dan onze specialisten in. Dan weet je dat het helemaal in orde komt.

 

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar