N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Overige soorten ongedierte

De meeste ongediertebestrijders richten zich op een bepaalde ongediertesoort of op een bepaalde groep ongedierte. Anti Pest Control doet dit bewust niet, zodat wij in iedere situatie met ongedierte kunnen helpen om het ongedierte te bestrijden.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Voor insecten, knaagdieren en andere soorten ongedierte

De meeste ongediertebestrijders richten zich op een bepaalde ongediertesoort of op een bepaalde groep ongedierte. Anti Pest Control doet dit bewust niet, zodat wij in iedere situatie met ongedierte kunnen helpen om het ongedierte te bestrijden. Je kunt contact met ons opnemen als je last hebt van knaagdieren in huis, maar ook als je te maken hebt met bed wantsen, de boktor, duiven, houtworm, motten, riool vliegjes, motten, muggen, zilvervisjes en papiervisjes, vliegen, vlooien, wespen, schimmels, zwammen en kevers.

Anti Pest Control helpt iedereen die last heeft van ongedierte. Het maakt niet uit of je een muizenplaag hebt of te maken hebt met vlooien die zich tegoed doen aan je enkels: wij gaan iedere uitdaging aan. Je kunt ons niet alleen inhuren voor het bestrijden van veel voorkomende soorten ongedierte als ratten en muizen, maar ook voor het bestrijden van insecten en andere soorten ongedierte.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Ongediertebestrijding op de werkvloer

Heb je ongedierte in je kantoorpand, winkel, sportschool, magazijn of restaurant zitten? Dan kun je ook gebruik maken van de expertise van Anti Pest Control. Niet alleen bij ongedierte in huis, maar ook bij ongedierte op de werkvloer kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag dit ongedierte op professionele wijze te bestrijden, zodat je snel weer in een prettige en veilige werkomgeving aan de slag kunt.

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar