Overige soorten ongedierte

De meeste ongediertebestrijders richten zich op een bepaalde ongediertesoort of op een bepaalde groep ongedierte. Anti Pest Control doet dit bewust niet, zodat wij in iedere situatie met ongedierte kunnen helpen om het ongedierte te bestrijden.

Voor insecten, knaagdieren en andere soorten ongedierte

De meeste ongediertebestrijders richten zich op een bepaalde ongediertesoort of op een bepaalde groep ongedierte. Anti Pest Control doet dit bewust niet, zodat wij in iedere situatie met ongedierte kunnen helpen om het ongedierte te bestrijden. Je kunt contact met ons opnemen als je last hebt van knaagdieren in huis, maar ook als je te maken hebt met bed wantsen, de boktor, duiven, houtworm, motten, riool vliegjes, motten, muggen, zilvervisjes en papiervisjes, vliegen, vlooien, wespen, schimmels, zwammen en kevers.

Anti Pest Control helpt iedereen die last heeft van ongedierte. Het maakt niet uit of je een muizenplaag hebt of te maken hebt met vlooien die zich tegoed doen aan je enkels: wij gaan iedere uitdaging aan. Je kunt ons niet alleen inhuren voor het bestrijden van veel voorkomende soorten ongedierte als ratten en muizen, maar ook voor het bestrijden van insecten en andere soorten ongedierte.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Top service.Resultaat boven verwachting. Er is geen wesp meer te zien.Manfred bedankt
Merlina Fejzovic
14:43 30 Sep 21
Hele best is weg na 1 keer sluiten. Ben er blij mee.
R.R van Roon
12:31 04 Sep 21
Net als ieder ander heb ik in Amsterdam last van muizen. Met de hulp van dit bedrijf kom ik van mijn probleem af!Ze zijn super vriendelijk, het is makkelijk een afspraak te maken en ze hebben veel verstand van ongedierte. Als je belt voor een afspraak hebben ze op korte termijn tijd. Ze zijn duidelijk over hun service.Het is niet goedkoop, maar ze zijn wel marktconform. Muizen zijn gewoon een duur probleem .
Loek van Roosendaal
10:33 08 Jun 21
Goede service! Top kwaliteit van werk, hebben echt geholpen.
Charlotte
09:09 21 May 21
Ontzettend behulpzame service van Gregor! Nog steeds van onze muizen af. Erg blij mee!
Sibel Kurt
07:22 20 Apr 21
Doet wat het moet doen.Iets prijzig, maar dat weet je van tevoren.Resultaat boven verwachting
Jasper Banen
10:25 01 Sep 20
Een compliment voor het snelle langskomen nadat wij belden voor een wespennest bij ons kinderdagverblijf. De wespen zijn inmiddels bestreden en er is geen wesp meer te zien.
Deborah Schroder
13:24 10 Aug 20
Dankjewel! Top service, even een probleempje gehad en daarna meteen gefixt! Bedankt gregoor om de wespennest op te halen!😁
Vimal Kumar
16:10 30 Jul 20
Even een probleempje gehad en snel weer gefixt! Dank u wel om de wespennest weg te halen!Mvg, V Kumar(Ik probeer de andere review aan te passen alleen de server reageert niet, ik ga alsnog blijven proberen!)
Suvi Chaya
15:59 30 Jul 20
Kwam dezelfde avond nog langs. Heel goed en professioneel geholpen. Wespennest weg. Top.
Ro Z
21:57 19 Jun 20
Nadat er een Imker is geweest kwam er binnen 2 dagen gelijk iemand langs om ons te helpen met de bijen.Helaas op dat moment de bijen niet te zien (regen) en gaf hij aan dat zodra ze weer aanwezig zijn en blijven te bellen en dan komen ze gelijk helpen met seizoen garantie. Hele fijne service en aardige mensen.
celine willemse
17:10 16 Jun 20
Super goede service verleend.Vrijdag avond "laat" gebeld.De volgende ( zaterdag ) ochtend aan de deur.Ongedierte op een diervriendelijke manier bestreden.Ik kan stellen dat ik geen last meer heb van de ongedierte in huis.Alle credits naar Antiepest controle almere.
Dwitta Eind
18:49 19 Feb 20
Vandaag een geweldige man langs gehad voor muizenbestrijding. Nam de tijd en legde alles goed uit aan ons als (hele) bange meiden. Zeer snelle service. Zondagavond (21.30) gebeld en maandag ochtend afspraak. Een echte aanrader!!!!
Femke Kooijman
13:08 20 Jan 20
Directe actie. Top!
Henk Hortensius
14:23 15 Oct 19
Vandaag is er een topper langs geweest van Anti Pest Control.Ik ben zeer tevreden over de verleende service. Ik belde eind vd ochtend en kreeg een afspraak voor dezelfde middag. Zeer vriendelijk personeel. Er wordt goed naar je geluisterd en ik ben voorzien van een professioneel advies. Hopelijk krijg ik geen ongenode gasten meer over de vloer maar mocht het wel zo zijn dan is Anti Pest Control voor mij de eerste keus.
Jacqueline De jager
21:04 05 Sep 19
‘s Avonds een whatsappberichtje en direct de volgende dag om half 9 een afspraak. Keurig op tijd verschenen en het klusje was zo geklaard! Ik hoop het niet nog eens nodig te hebben maar mocht ik toch nog eens last van een wespennest hebben dan bel ik zeker weer Antipestcontrol 🐝
Rosytha Bulten
07:17 23 Jul 19
Helder, eerlijk snel en voor een normale prijs komen ze je helpen! They were easy to communicate with , very accurate and fairly priced. Highly recommended
nicole van nierop
19:24 27 May 19
Gregor Landman is een absolute topper op het gebied van ongedierte! wij hadden last van muizen, en deze beestjes waren zeer hardnekkig, maar Gregor heeft het voor elkaar gekregen dat we nu helemaal muizenvrij zijn!
André Ernsting
17:10 08 Dec 18
super service, doet wat hij kan om zo snel mogelijk te helpen.
Martine Willems
18:00 11 Oct 18
Wij hadden 2 wespennesten in de spouwmuur en zijn snel, vriendelijk en vakkunding geholpen. Een van de nesten bleek later nog een 2e ingang te hebben en hiervoor is hij snel teruggekomen. Probleem verholpen en kan Anti Pest Control van harte aanbevelen.
Peter Swagerman
10:20 05 Jul 18
wij zijn vandaag van een wespennest af geholpen.de man die kwam was erg vriendelijk het nest zat in de bbq dat vond hij apart wij ook .die man kan ik aanbevelen bij andere die ook last hebben van ongedierte.en wespen niet te vergeten.als ik hier voor een punten zou moeten geven zou dat een 10 zijn.groetjes Jos en Paulina
jos vandemoosdijk
12:46 04 Jun 18
Beginnend hoornaarnest in de schuur. Snel en vakkundig verwijderd. Prima service! Als ik ook nog ongedierte zie of hoor, dan bel ik zeer zeker weer Gregoor!
Jacqueline Rensen
11:38 03 Jun 18
We hebben Gregoor op zondag getelefoneerd en hij kon binnen een uur langskomen om en wespennest te verwijderen. Helaas moesten wij zelf meteen weg en kon de afspraak verplaatst worden naar maandag. Zeer snelle en efficiënte dienstverlening.
Nori P
09:17 01 Jun 18
Eindelijk iemand in de persoon van Gregoor die mijn muizenprobleem serieus nam en ze zeer vakkundig heeft bestreden. Ik kan iedereen aanraden met hem in zee te gaan als het gaat om problemen met beestjes op te lossen. Bij de volgende keer weet ik wie ik in moet schakelen.
S Maes
22:56 08 Feb 18
Gistermiddag contact opgenomen over iets van veldmuizen in de spouw. In plaats van direct voor de deur staan met eventuele kosten kreeg ik de volgende tip. Probeer eerst om met bijenbekjes de ventilatie gaten af te dichten. Direct 22 bekjes gekocht en geplaatst en sinds die tijd geen geluid meer gehoord. Lijkt dus goed te gaan. Helemaal een top tip!!
Peter
15:48 07 Feb 18
Super goede ervaring met Gregoor. Nam de moeite om met onze jongste op de foto te gaan in zijn werk kleding. Super leuk. Neemt de tijd en en komt indien nodig terug. Deelt graag zijn kennis en vertelt hier leuk over. Echt een topper!
Leontine de Goede
09:17 19 Sep 17
De nachtmerrie van elke vakantieganger: bedwantsen! En daar zit je dan in een hutje in Noorwegen... gelukkig kregen we van Anti Pest Control naar het sturen van een foto meteen advies op afstand, en dat in de vroege ochtend. Echt heel fijn 🙂
Ryanne Ufkes
14:16 15 Sep 17
Super snel en goed geholpen. Hartstikke flexibel en lost het probleem gewoon op zoals het moet!
Patrik Zeldenthuis
20:12 28 Aug 17
Hoi Gregoor, ik wil je nog even heel hartelijk bedanken, dat je vorige week zondag toch nog gekomen bent. Na een dikke maand met wespen te hebben samengeleefd, die een eerdere aanval van een andere bestrijder overleefd hebben, durf ik eindelijk te geloven, dat ik ervan af ben. Super!
Margot Spruijt
05:42 09 Aug 17
Na mijn telefoontje kwam meneer de volgende dag al langs. Een vriendelijke man die veel wist van mieren en hoe we het kunnen aanpakken. hij spuit een gel aan op de plekken waar de mieren komen en binnen een paar dagen waren wij er vanaf..Ik ben heel erg tevreden en weet wat ik moet doen als we er weer last van krijgen.
Tessa Visser
10:28 26 Jul 17

Ongediertebestrijding op de werkvloer

Heb je ongedierte in je kantoorpand, winkel, sportschool, magazijn of restaurant zitten? Dan kun je ook gebruik maken van de expertise van Anti Pest Control. Niet alleen bij ongedierte in huis, maar ook bij ongedierte op de werkvloer kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag dit ongedierte op professionele wijze te bestrijden, zodat je snel weer in een prettige en veilige werkomgeving aan de slag kunt.

Google Beoordelingen
4.5

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

9

Binnen 24 uur geholpen

9

10+ jaar ervaring & expertise

9

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

9

Gratis prijsindicatie

9

4.5/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.