N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Bedwantsen

Bedwantsen zijn parasieten die zich voeden met bloed, afkomstig van mens of dier. Deze insecten houden zich vooral op rondom het bed. Wanneer je gebeten wordt door bed wantsen, dan worden er stoffen geïnjecteerd die het stollen van bloed tegengaan. Dankzij die stoffen kan de bedwants probleemloos bloed opnemen. Het afweerstelsel van je lichaam reageert hierop, waardoor er bijvoorbeeld bultjes kunnen ontstaan.

De beten van de bedwantsen kunnen tot de huidaandoening cimicosis leiden. Een belangrijk symptoom daarvan is jeuk, maar er kan ook sprake zijn van blaren. De symptomen van cimisosis kunnen zeer mild zijn, maar ook erg heftig.

Hoe kun je bedwantsen herkennen?

Bedwantsen zijn kleine beestjes met een rode tot bruine kleur. De beestjes worden tot 6 millimeter lang. Je zal de beestjes echter niet snel met eigen ogen waarnemen. De beestjes hebben een indringende zoete geur. Ook weet je wanneer je last hebt van bedwantsen wanneer de bedzoom verkleurd is als gevolg van hun uitwerpselen.

Heb je last van jeuk en bultjes na het slapen, dan kan dit ook op bedwantsen duiden. Niet ieder bultje hoeft echter door bed wantsen veroorzaakt te zijn. De bultjes hebben soms veel weg van muggenbulten. Twijfel je of je inderdaad te maken hebt met bedwantsen? Dan kun je een professional laten langskomen.

Bedwantsen bestrijden

De beten van bed wantsen kunnen dus nare klachten veroorzaken, maar ook het idee dat er zich kleine insecten in je woning bevinden is erg onaangenaam. Alleen die gedachte zorgt bij veel mensen al voor jeuk. Wanneer je last hebt van bedwantsen, dan moet de gehele ruimte aangepakt worden door een ongediertebestrijder.

Zou je alleen het bed behandelen, dan is het probleem nog niet verholpen. Het is ontzettend lastig om bedwantsen zelf te bestrijden. Je kunt daarom het best zo snel mogelijk contact opnemen met een professional,
zodat je snel van deze vervelende parasieten verlost bent.

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar