N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Geurbeleving

The sense experience company

Als je last hebt van ongedierte in je woning is het belangrijk zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf in te schakelen. AntiPestControl bestrijdt de vervelende beestjes veilig en efficiënt, zodat ze voorgoed uit je woning of bedrijfspand verdwijnen. Wat achter kan blijven is een vervelende geur. In dat geval kunnen etherische oliën de oplossing bieden. Geurbeleving is ontzettend belangrijk. Als je huis of kantoorpand lekker ruikt, ervaar je dat als prettig.
Bovendien kunnen etherische oliën je gezondheid op een positieve manier beïnvloeden.

Verbeter de binnenluchtkwaliteit

Een slechte of muffe geur in huis of op het werk wordt niet alleen veroorzaakt door ongedierte. Ook verouderde ventilatiesystemen of te weinig ventilatie zorgen voor een ongezonde binnenluchtkwaliteit. Etherische oliën kunnen ziekmakende bacteriën en virussen uitschakelen. Uit onderzoek blijkt dat etherische geurolie binnen een half uur wel 98,9% van alle bacteriën uit de lucht in een ruimte kan verwijderen. Daarnaast helpen de geuren bij gezondheidsklachten als stress, onrust, hoofdpijn, slecht slapen, griep en verkoudheid. Ook zorgen de geuren van etherische oliën dat je je prettiger voelt in de ruimte waar je bent.

Waarom essentiële oliën gebruiken?

Essentiële of etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege de geur, maar vooral vanwege de positieve effecten op de gezondheid. Geuren zijn belangrijk voor mensen. De neus is ons sterkste zintuig en staat in verbinding met het deel van de hersenen waar emoties worden gereguleerd en herinneringen worden opgeslagen. Geuren kunnen stemmingen, emoties en herinneringen oproepen. Uit nieuwe onderzoeken blijkt dat aromatherapie een heilzame uitwerking heeft op onze algehele lichamelijke, emotionele en cognitieve toestand.

Geurbelevingssysteem

Heb jij last van een muffe, onprettige geur in je woning of kantoor? Overweeg dan eens geurbeleving. Een speciaal geurapparaat met gepatenteerd diffusiesysteem verspreidt de geur van etherische oliën optimaal. Zo kan een enkele kamer tot een volledig bedrijfspand van een heerlijke, gezonde geur worden voorzien. De geur komt vrij in nevelvorm en komt niet op de grond terecht. De luchtstroom in de ruimte controleert de verspreiding van de geurdeeltjes, zodat het in de gehele ruimte hetzelfde ruikt. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke geuren van essentiële oliën.