N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Last van wespen? Wij zijn snel ter plaatse!

Iedereen heeft wel eens een wesp in huis. Het is niet erg als je een enkele wesp in huis rond hebt vliegen, maar het is vervelend en zelfs gevaarlijk als er veel wespen in je woning zitten. Bel ons en wij lossen binnen 24 uur je wespenprobleem op.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Wespenbestrijding door een professional

Een enkele wesp kun je prima zelf doden, maar een groot aantal wespen zijn al lastiger te bestrijden. Sterker nog, het is gevaarlijk om zonder enige ervaring en zonder bescherming zelf aan de slag te gaan met de bestrijding van een groot aantal wespen. Heb je een echte wespenplaag in huis, dan moet je de wespen altijd door een professional laten doden.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Effectieve wespenbestrijding

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Niet alleen in kleine aantallen, maar ook in grote nesten. Zelfs als je een grote wespenplaag hebt, kunnen wij je helpen deze vele wespen effectief te bestrijden. We zoeken eerst de oorsprong van het probleem, zodat we weten waar de wespen vandaan komen. Kennen we hun schuilplaats, dan kunnen we de wespen optimaal bestrijden. Voor je het weet, heb je geen enkele wesp meer in huis.

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar