N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Ratten schieten

Heb jij een rat in je woning of pand gezien en wil je dit beestje zo snel mogelijk uit het pand laten verdwijnen? Bel ons en wij lossen je rattenprobleem binnen 24 uur op.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Ratten schieten

Ratten kunnen een serieuze plaag vormen en veel schade veroorzaken. Bovendien kunnen ratten ziektes overbrengen. Ratten zijn echter ook slimme dieren en op een gegeven moment stoppen vallen mogelijk met werken. In dat geval is er nog één oplossing: de ratten schieten met een luchtbuks.

Daarvoor gebruiken we kleine kogeltjes zonder lood. De ratten zijn op slag dood en de kogel blijft in het lichaam van de rat. De kogeltjes zullen hierdoor niet snel schade aanbrengen aan constructies, maar zijn wel zeer effectief in het doden van de rat.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Waarom ratten schieten met een luchtbuks?

Als je al enige tijd met rattenvallen werkt, dan zullen de ratten hier uiteindelijk niet meer in lopen. Gif kan ook schadelijk zijn voor gewassen, mensen en voor vee. Vandaar dat met gif werken ook geen optie is. Een goede luchtbuks is echter krachtig genoeg om een rat meteen te doden. Dit is dan ook een diervriendelijke manier om ratten te bestrijden.

Naast dat wij de ratten schieten met een luchtbuks, geven we je ook advies om ervoor te zorgen dat de ratten wegblijven. Heb je last van ratten? Neem dan meteen contact met ons op!

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar