N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Mierenbestrijding

Heb je last van mieren in huis en wil je dit ongedierteprobleem zo snel en professioneel mogelijk oplossen? Dan komen wij graag in actie om de mieren in jouw huis te laten verdwijnen.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Vervelende beestjes die je niet wilt hebben

Mieren doen eigenlijk niet zo veel kwaad, maar toch wil je deze insecten niet in huis hebben. Niet alleen omdat mieren zich snel voortplanten en overal in grote aantallen gaan zitten, maar ook zeker omdat mieren zich aangetrokken voelen tot eten. Heb je mieren in de keuken en laat je jouw bord met eten of jouw glas drinken iets te lang op het aanrecht staan? Dan kun je jouw eten of drinken wel weggooien, want dan hebben de mieren het al lang gevonden. Niet alleen zonde van het geld, maar ook zeker een vies idee.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Expert voor het bestrijden van mieren

Anti Pest Control heeft al jarenlange ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, waaronder die vervelende mieren in huis. Laat je een van onze experts in jouw woning of kantoor langskomen, dan wordt de bron van het mierenprobleem direct opgespoord en weggenomen. Mieren die al in huis zitten, worden direct bestreden. En door het nest van de mieren te bestrijden en de eventuele toegang van de mieren tot je huis te versperren, krijg je in de toekomst ook geen last meer van mieren. Een kort bezoek, maar wel een bezoek van een ongedierte-expert die jouw mierenprobleem voor eens en voor altijd oplost.

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar