N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Vliegen

Vliegen; ze prikken niet maar daarom kunnen ze erg vervelend zijn. Bovendien kun je ziek worden als er veel in jouw omgeving actief zijn. Mocht je dus te maken krijgen met een vliegenplaag, dan doe je er zeer verstandig aan om ons in te schakelen. Wij weten als specialisten in ongediertebestrijding precies hoe we moeten handelen.

Je kunt er behoorlijk ziek van worden

Zoals gesteld kun je ziek worden van vliegen. Dat heeft te maken met het feit dat vliegen zich niet alleen vaak op etensresten bevinden, maar zich ook graag op mesthopen bewegen. Deze bacteriën kunnen dus erg gemakkelijk in jouw woning belanden. Sterker nog, deze bacteriën kunnen zomaar in jouw eten terechtkomen. Mocht dat gebeuren, dan zou je eventueel te maken kunnen krijgen met buiktyfus, cholera en salmonellose. Bovendien kunnen ze in bepaalde situaties ook parasieten verspreiden.

Vliegen zijn dol op huizen en afvalcontainers

Vliegen begeven zich graag in huizen om er te eten, te schuilen en om te broeden. Vliegen zijn gek op warmte en zeker ook op licht. Precies daarom zijn huizen zo populair onder vliegen. Verder zijn ze zeer dol op afvalcontainers.

Ga niet zelf met de bestrijding van vliegen aan de slag

Mocht je te maken hebben met overlast van vliegen, dan is het niet verstandig om zelf met allerlei middeltjes aan de slag te gaan. Het komt nogal eens voor dat mensen giftige middelen op de verkeerde manier toepassen. Doe je dat, dan blijven de insecten gewoon komen en wordt de overlast alleen maar erger en erger. Heb je dus te maken met vliegen die jouw leefgenot ernstig bedreigen? Schakel dan altijd een specialist in

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar