N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Last van ratten? Wij zijn snel ter plaatse!

Heb jij een rat in je woning of pand gezien en wil je dit beestje zo snel mogelijk uit het pand laten verdwijnen? Bel ons en wij lossen je rattenprobleem binnen 24 uur op.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Rattenbestrijding

Heb je een rat in je woning of bedrijfspand gezien, dan is het belangrijk om hier snel op te reageren. Ratten planten zich snel voort en dit betekent dat je in een mum van tijd enkele of zelfs tientallen ratten in je pand hebt zitten. Alleen als je snel reageert, kun je de schade beperken en kom je sneller van het ongedierte af.

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden van ratten. Het maakt niet uit om wat voor pand het gaat en hoeveel ratten er in dit pand zitten, want door de jarenlange ervaring van onze bestrijders zijn wij in staat alle problemen met ratten op te lossen.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Snel van die vervelende ratten af?

Heb jij een rat gespot in je woning of kantoorpand en wil je dit beestje niet nog een keer tegenkomen? Neem dan contact op en laat de ratten in je woning of bedrijfspand vakkundig bestrijden. Wij doen er alles aan om het ongedierte in je pand zo snel mogelijk te laten verdwijnen, zodat je hier weer gezond, comfortabel en in alle rust kunt leven of werken.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem ook dan contact met ons op, zodat wij al je vragen over de bestrijding van ratten en onze andere diensten kunnen beantwoorden.

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar