N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Insecten bestrijden Rotterdam

Insecten bestrijden Rotterdam

In de stad Rotterdam wonen veel mensen. Het is dan ook een bruisende en unieke plek om te wonen. Stedelijk gebied heeft echter het nadeel dat het insecten aantrekt. Waar mensen dicht op elkaar wonen stapelt zich namelijk ook meer afval en andere viezigheid op. Ook heb je in steden vaker te maken met lekkages en vocht in huis. Dat komt doordat de woningen en bedrijfspanden soms oud zijn en complex in constructie. Net als andere grote steden in Nederland, hebben veel Rotterdammers last van insecten in huis. Denk bijvoorbeeld aan huismijt, muggen, bedwantsen, mieren, zilvervisjes of zelfs houtworm.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Onderneem actie

Wanneer een aantal insecten omslaat naar een insectenplaag is het van belang om snel actie te ondernemen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je buren. Daarnaast kunnen insecten in korte tijd grote schade aanrichten aan je meubelen en aan de constructie van je huis. Neem bijvoorbeeld de houtworm. Als houtworm zich eenmaal in je mooie plafondbalken heeft genesteld, dan eten ze in no-time je houten balk helemaal weg. Dat is niet alleen zonde maar ook gevaarlijk omdat het de constructie van je huis verzwakt. Te lang wachten als je een insecten probleem is dan ook geen goed idee. Niet alleen voor je mentale gesteldheid, maar ook voor je portemonnee.

 Antipestcontrol

Professionele bestrijding vind je bij Antipestcontrol. Alle werknemers zijn gediplomeerd en gecertificeerd en weten daarom waar ze mee bezig zijn. Als eerste komen ze bij je thuis een analyse doen van het probleem. Waarom vinden insecten jouw huis zo fijn? Waar zit het probleem? Als ze dat hebben gedaan gaan we verder met bestrijden. Door deze efficiënte en duurzame methode ben je ervan verzekerd dat het probleem bij de wortel wordt aangepakt. Anders ben je alleen maar insecten aan het doden maar zijn ze snel weer terug. Woon je in Rotterdam en heb je last van insecten in huis? Neem dan snel contact op met Antipestcontrol en dan kunnen onze professionals morgen al bij je voor de deur staan.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise