N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Insecten in Amsterdam

Insecten in Amsterdam

Amsterdam is een grote en oude stad en waar al eeuwenlang mensen dichtbij elkaar wonen. Daarom wordt de urgentie om insecten buiten de deur te houden groter. De snelheid waarmee een aantal insecten kunnen uitgroeien tot een heuse plaag is ongekend. De stad brengt namelijk niet alleen een bruisend leven met zich mee, het heeft ook een schaduwzijde. In steden accumuleert zich over het algemeen meer afval en viezigheid, en laat dat nou net zijn wat insecten aantrekt. Naast viezigheid houden veel insecten ook van de vochtigheid van oude panden. Aan sommige van deze dingen kan je zelf weinig veranderen, dat hoort nou eenmaal bij het leven in een grote stad. Maar aan insectenbestrijding kan je wél wat doen, namelijk professionele hulp inschakelen.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Professionele insectenbestrijding

De huis tuin en keuken trucjes werken vaak minder goed in de grote steden. In oude woningen en bedrijfspanden is het als dweilen met de kraan open: je blijft bezig. Vaak zijn oude grachtenpanden op complexe manieren met elkaar verbonden en zo komt het vaker voor dat hele panden last hebben van hetzelfde insecten probleem. Zilvervisjes kan je bijvoorbeeld met een boek blijven pletten, maar na de tiende keer word je daar ook wel moe van. Het is daarom essentieel om snel professionele insectenbestrijding in te schakelen. Vergelijk het maar met onkruid. Waarom alleen voor de blaadjes gaan als je ook meteen de wortels kan meepakken? Dat is veel efficiënter.

Duurzame bestrijding

Bij Antipestcontrol staan we 24/7 voor je klaar. We zijn altijd bereikbaar omdat we uit ervaring weten hoe belangrijk het is om snel actie te ondernemen bij een insectenplaag. Wacht dan ook niet te lang en bespaar zo veel geld aan dure reparaties omdat je huis en inboedel schade heeft opgelopen. Wist je dat houtworm zijn gewicht in hout kan eten? Die doen zich dus constant tegoed aan je mooie houten meubelen of vloer. Of wat dacht je van mieren of wespen? Ook deze insecten kunnen veel schade aanrichten. Woon je in Amsterdam en heb je een insecten probleem? Schakel dan snel de professionele hulp van Antipestcontrol in.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise