N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Insecten bestrijden

Insecten bestrijden

Insecten zijn leuk en fascinerend als je jong bent. Als je volwassen wordt is de kans groot dat je ze vooral lastig vindt. Vooral als ze bij je in huis voorkomen. Niemand zit te wachten op insecten in huis. Niet alleen omdat je de kriebels van ze krijgt, maar ook omdat ze ongelooflijk veel schade aan je huis en inboedel kunnen veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om een insecten probleem vroeg te signaleren en dan de nodige actie te ondernemen. Zelf gaan bestrijden is bewonderenswaardig, maar in de meeste gevallen geld- en tijdverspilling. Ga dan ook meteen voor de beste aanpak: schakel de hulp in van een professional.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Voorkom schade

Met het inschakelen van een professional voor bestrijding voorkom je onnodige schade aan je woning en inboedel. Neem het voorbeeld van de houtworm. Deze larven kunnen zich soms wel vijf jaar in je houten meubelen of plafondbalken nestelen. Tijdens die tijd doen ze zich continu te goed aan het hout en maken ze zo grote gangenstelsels. Houten balken in de constructie van je huis kunnen daardoor verzwakken en een gevaar vormen voor de stabiliteit van je huis. Het vervangen van deze houten onderdelen kan in de duizenden euro’s lopen. Daarom is het belangrijk om snel je insecten probleem te bestrijden en de hulp van een professional in te schakelen.

Antipestcontrol staat 24/7 voor je klaar

De professionals van Antipestcontrol staan 24/7 voor je klaar. Ze zijn gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders en weten met elke insectenplaag raad. Of het nu gaat om wespen, mieren, zilvervisjes of houtworm: bij ons is je probleem in goede handen. Door de oorzaak van het probleem op te sporen zijn we in staat om een duurzame oplossing te bieden. Pas als je de oorzaak aanpakt kan je namelijk voor zorgen dat de insecten ook echt wegblijven. Ga dan ook niet dweilen met de kraan open: schakel de hulp in van Antipestcontrol en dan helpen we je binnen no-time van de insecten af. Op ons kan je rekenen!

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise