N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespenbestrijding Amsterdam

Heb je zo veel wespen in de tuin dat je niet meer prettig buiten kunt zitten? Dan is het tijd om dit probleem aan te pakken. Ook als je regelmatig wespen in huis tegenkomt of er zelfs tientallen wespen in je woning rondvliegen, is het tijd om te starten met professionele wespenbestrijding in Amsterdam. Wij kunnen je hierbij helpen: onze experts gaan pas naar huis als alle wespen in jouw tuin of in je huis verdwenen zijn.

 

Professionele hulp bij overlast van wespen

Het is niet erg als er af en toe een wesp in de tuin zit. Ook kan er wel eens een wesp door een open raam je huis in vliegen: dit is normaal. Zitten er echter tientallen of zelfs honderden wespen in de tuin of kom je iedere dag wel een paar wespen tegen in huis? Dan is er sprake van overlast. Dit probleem kun je aanpakken met professionele wespenbestrijding in Amsterdam.

Wij komen graag bij je langs om alle wespen in de tuin of in je huis te bestrijden. En zit er een wespennest in je tuin of in je woning? Dan zullen wij deze direct verwijderen, zodat je in de toekomst geen wespenprobleem meer hebt.

 

Ook voor bijen en hommels

Wij kunnen niet alleen wespen bestrijden, maar ook bijen en hommels. En heb je last van andere insecten, zoals spinnen, kakkerlakken, vliegen of bedwantsen? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in wespenbestrijding in Amsterdam, maar kunnen alle soorten insecten effectief bestrijden.

 

Kleine en grote wespennesten

Als je veel wespen in je tuin en/of huis hebt zitten, is de kans groot dat er een wespennest in de buurt zit. Wij zorgen ervoor dat dit wespennest verdwijnt. Het maakt niet uit hoe klein of groot het nest is: wij sporen het op en zorgen ervoor dat het nest onschadelijk gemaakt wordt.

 

Wespennest in huis? Neem contact op

Heb jij een wespennest gespot? Wacht dan niet tot de overlast van wespen erger wordt, maar neem direct contact met ons op voor professionele wespenbestrijding in Amsterdam. Zo ben je al op de korte termijn van die vervelende wespen verlost en kun je verdere escalatie van het wespenprobleem voorkomen.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01