N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Insecten bestrijden Amsterdam

Insecten bestrijden Amsterdam

Een insectenplaag komt vaker voor dan je denkt. Ook in steden als Amsterdam komt het dagelijks voor dat insecten de overhand krijgen en dat er professionele bestrijding aan te pas moet komen. Dat komt omdat Amsterdam een grote en oude stad is waar men al eeuwenlang dicht op elkaar woont. Afval, viezigheid en vocht zijn dan ook dagelijkse problemen van het leven in een bruisende wereldstad. Dat zijn ook drie factoren dat insecten aantrekt. Het probleem met oude panden zit hem ook in de complexe verbondenheid van de panden. Als één van je buren een insectenplaag heeft, is de kans groot dat ze zich een weg bij jou naar binnen gaan vinden.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Kies voor professionele bestrijding

Als je last hebt van ongewenste insecten kan je altijd proberen het probleem met de gebruikelijke huis tuin en keuken trucjes op te lossen. Het risico met zelf het heft in handen nemen is alleen dat het probleem snel weer kan terugkeren. Je kan het vergelijken met een wesp die in de zomer uit je limonadeglas wilt drinken. Je jaagt hem weg en nog geen minuut later heb je weer een nieuwe wesp op je glas. In plaats van de wespen te blijven wegjagen, kan je het probleem ook bij de kern aanpakken: je glas limonade. Plaats er een viltje op en je probleem is opgelost. Zo werkt het ook met professionele bestrijding.

Antipestcontrol in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en omstreken? Heb je last van een insectenplaag? Dan doe je er goed aan om de professionele hulp in te schakelen van Antipestcontrol. Al onze werknemers zijn gediplomeerde bestrijders en hebben extra certificaten op zak. Of het nu gaat om een kolonie mieren of houtworm: wij weten van alle insectenplagen hoe je ervan afkomt. Met onze duurzame methodes en bestrijding helpen we je snel van het probleem af. Wacht dan ook niet te lang en voorkom schade aan je huis en inboedel. Je kan ons elk uur van de dag bereiken en binnen 24 uur staan we bij je voor de deur.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise