N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Mieren bestrijding Den Haag

Mieren bestrijding Den Haag

Helaas weten mieren de weg naar je woning snel te vinden. En dat niet alleen, ze vinden ook altijd de weg naar binnen toe. Eerst zie je misschien een enkele verdwaalde mier. De volgende dag zijn het er al meer en voordat je het weet heeft de hele mierenkolonie zich naar jouw huis verplaatst. Zie je wel eens een mier in je keuken? Dat is niet zo gek. De keuken is namelijk de meest favoriete plek van de mier. Hier liggen etensresten, zelfs als je denkt dat alles helemaal schoon is. Vanuit de keuken kunnen mieren zich door je hele huis verplaatsen en dan zit je met de gebakken peren: een insectenplaag.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Een insectenplaag, wat doe je nu?

Het antwoord is vrij simpel: schakel de hulp in van een professional. Veel mensen proberen eerst zelf het probleem op te lossen. Een bekende manier is bijvoorbeeld heet water en zeepsop. Gooi het over de mieren heen en ze weten niet hoe snel ze je huis moeten verlaten. Of wat dacht je van allerlei chemische middelen die je in de plaatselijke bouwmarkt kunt kopen? Deze huis tuin en keuken trucjes lijken vaak even te werken, maar het zijn helaas geen duurzame oplossingen. Voordat je het weet is de mierenkolonie weer terug in je huis en zit je weer met de handen in het haar.

Antipestcontrol voor professionele bestrijding Den Haag

Daarom is het een goed idee om tijd, moeite en geld te besparen door de diensten van Antipestcontrol in te schakelen. Al onze bestrijders zijn gecertificeerd en gediplomeerd. Dat heeft als voordeel dat ze een expertanalyse kunnen doen en zo achterhalen hoe jouw insecten probleem het beste aangepakt kan worden. Enkel de mieren bestrijden is namelijk geen duurzame oplossing. Je moet de oorzaak aanpakken om je ervan te verzekeren dat het probleem niet terugkeert. Deze expertise hebben we bij Antipestcontrol in huis. Woon je in Den Haag en omstreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat je insecten probleem gerust aan ons over.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise