N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Ongediertebestrijding Rotterdam

Als je woonachtig bent in Rotterdam dan is het goed mogelijk dat je ongedierte in je woning hebt. Veel mensen kiezen ervoor om dit zelf op te lossen, maar dat is niet altijd verstandig. Lees in dit artikel waarom het vaak verstandiger is om experts in te huren.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Niet alleen de symptomen bestrijden

Het probleem met zelf aan de slag gaan is dat je vaak alleen de symptomen bestrijdt, maar niet de wortel van het probleem. Als je huis een baken voor ongedierte is dan volstaat het niet om bijvoorbeeld een muizenval neer te zetten. Je moet het dan veel serieuzer aanpakken en daar zijn wij voor. We hebben namelijk ervaring met het uitroeien van ongedierte tot en met de wortel. Dat is ook de reden waarom we zoveel succes hebben en hoge klantenbeoordelingen krijgen. Dit geldt bijvoorbeeld voor muizen, kakkerlakken en nog ander ongedierte. Enkel de symptomen bestrijden is slechts een doekje voor het bloeden.

Experts aan het werk

Het voordeel is dat wij veel ervaring hebben met het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Dit is namelijk meer dan 10 jaar en al onze experts hebben ook de benodigde certificaten om dit op een veilige manier te doen. Ongedierte bestrijden kan namelijk op meerdere manieren, maar we begrijpen maar al te goed dat je niet wil dat er schade aan je huis ontstaat. We werken met milieuvriendelijke middelen om het probleem op te lossen, zodat je zeker weet dat je huis er daarna weer gezond bij staat en je niet te maken krijgt met andere soorten klachten.

Snel hulp en offertes

Het kan ook zijn dat er sprake is van een panieksituatie bij jou in het huis of in je bedrijf. Gelukkig kunnen wij binnen 24 uur bij jou aanwezig zijn, dus je hoeft niet bang te zijn dat je in de problemen komt. Een ander voordeel is dat wij gratis offertes leveren met een prijsindicatie. We begrijpen maar al te goed dat je financieel graag wil weten waar je aan toe bent. Daar kunnen wij een goede schatting van maken gelukkig.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise