N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Ongediertebestrijding Leiden

Ben je woonachtig in Leiden en heb je snel hulp nodig om van je ongedierte af te komen? Dan helpen wij jou graag, we zijn inzetbaar voor verschillende soorten ongedierte. Lees hieronder enkele soorten ongedierte dat vaak voorkomt en waar we je graag bij helpen.

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Muizen

Een muis in huis klinkt misschien schattig, want het is zo’n lief beestje. De ernst van muizen wordt ernstig onderschat en dat is zeer tragisch. Muizen kunnen wel degelijk gevaar teweegbrengen. Het punt is dat muizen zich heel snel voortplanten, dus het hoeft niet lang te duren voordat je last hebt van een muizenplaag. En heb je een muizenplaag dan kun je veel risico’s lopen. Zowel met je eigen gezondheid, maar ook als het gaat om de schade aan je woning. Het punt is namelijk dat muizen aan je eten gaan knagen en verschillende ziektes met zich meebrengen. Daarnaast is het schadelijk voor je woning, want om de tanden scherp te houden knagen muizen vaak aan kabels en dergelijke. Heb je een muis gespot, neem dan zo snel mogelijk contact op, want dan is de kans groot dat we een plaag tegen kunnen houden met onze expertise.

Kakkerlakken

Zeker in donkere en vochtige ruimtes komen kakkerlakken vaak voor. Denk daarbij aan een vochtige douche, waarbij er geen sprake is van een goede ventilatie. Maar ook in een kelder en vele andere situaties is het mogelijk dat ze ontstaan. Kakkerlakken vermenigvuldigen zich snel en kunnen zeer hardnekkig zijn om te bestrijden. Misschien heb je dat zelf ook wel eens meegemaakt, dan heb je ervoor gezorgd dat er één kakkerlakken weg is, maar de dag erna zijn er opeens veel meer terug. Het is dan ook de taak om kakkerlakken op een goede manier te bestrijden en met onze vele ervaring doen wij dat graag voor je.

Ongedierte? 

Ook met andere soorten ongedierte kunnen wij je helpen, dus neem snel contact op.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise