N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Houtworm bestrijden Hilversum

Als je last hebt van houtwormen in je houten constructies dan is dit erg vervelend. De larven van een houtwormkever zijn namelijk erg schadelijk voor je hout en kunnen enorme schade aanrichten. Het is verstandig om bij het constateren van houtwormen in je hout zo snel mogelijk een expert in te schakelen om de houtwormen te bestrijden. Wij hebben vele jaren ervaring met de houtworm bestrijden in Hilversum.

 

Soorten houtwormen

Veel mensen denken dat er één soort houtworm bestaat en een houtworm bestrijden in Hilversum een gemakkelijk klus is. Als je spreekt over houtwormen dan spreken wij over verschillende soorten houtborende kevers. Niet de kever zelf, maar larven leven in hout en veroorzaken grote schades aan het hout. Er zijn verschillende soorten houtborende kevers, bijvoorbeeld de Grote Houtwormkever en de Sprinthoutkever.

 

De werkwijze van een houtworm

Elk soort houtworm werkt op dezelfde manier. Een houtworm zit op het hout en wanneer een houtworm gaat vliegen ontstaan er kleine gaatjes en leggen hun eitjes op het hout. Deze larven zorgen voor een grote en totale vernieling van je houten oppervlakte en zijn de grootste schademakers. Denk jij dat je last hebt van houtwormen? Onderneem dan snel actie door de houtwormen te bestrijden in Hilversum. Door snel actie te ondernemen kun je grotere schades voorkomen.

 

De keuze van het hout

Misschien heb je meerdere houten elementen in je huis en heeft het ene onderdeel last van houtwormen en het andere onderdeel niet. Houtwormen kiezen vaak voor de plek waar ze zelf geboren zijn. In de meeste gevallen werken de houtwormen in een vicieuze cirkel, door eitjes te leggen op het hout ontstaan er larven. Na het uitkomen van de eitjes boren de larven zich in het hout. Het proces om zich te ontwikkelen tot een echte houtworm kan wel 10 jaar tijd in beslag nemen. Op het moment dat de larven zich ontpoppen tot echte houtwormen, gaan de mannetjes weer paren met de vrouwtjes en ontstaan er nieuwe larven. Op deze manier blijft de populatie in het hout in stand.

 

Direct de houtwormen bestrijden

Wil je de houtworm bestrijden in Hilversum? Neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien je graag van een vrijblijvende kostenindicatie voor het bestrijden van jouw houtwormen.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise