N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespenoverlast in Weesp bestrijden

Heb je in Weesp overlast van wespen in je tuin of in je huis? Een verdwaalde wesp die je huis in vliegt kan altijd gebeuren. Dan is het een kwestie van een raam openen en meestal weet hij z’n weg naar buiten wel te vinden. Het wordt echt een probleem, als je voortdurend last hebt van wespen. Je moet meerdere keren per dag een wesp naar buiten leiden of er vliegen zelf meerder wespen in je huis. Dit wijst erop dat ze niet heel toevallig je woning binnen zijn gevlogen. Waarschijnlijk is je woning of je tuin een schuilplaats voor misschien wel een heel wespenvolk. 

Kan ik zelf wespen bestrijden in Weesp?

Je dacht zelf wel een heel wespenvolk aan te kunnen? Daar vergis je je zeker in. Enkele wespen kun je zelf misschien nog verjagen of in een val lokken. Heb je echt van doen met meerdere wespen, schroom dan niet om ons in te schakelen. Vergeet niet dat een groot aantal wespen een risico voor je gezondheid kan inhouden, vooral als je ze boos maakt. Laat het niet zo ver komen en vraag ons om advies. Wij kunnen effectief wespen bestrijden in Weesp en er zelfs voor zorgen dat je wespenplaag ook daadwerkelijk verleden tijd is. 

Anti Pest Control

Wij passen effectieve bestrijding toe volgens onze Anti Pest Control. Uitgangspunt is om de bron van het probleem op te sporen en hierop een bestrijding toe te passen. Vervolgens zal het doel zijn om verdere maatregelen te treffen om een wespenplaag in de toekomst te voorkomen. Daarbij kun je denken aan het verwijderen van alle positieve factoren voor wespen om in jouw huis of tuin een nest te bouwen. Neem contact met ons op als je last van veel wespen hebt en wij helpen je op korte termijn van je wespen af.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01