N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Bloedluis

Weet jij wel wat een bloedluis precies is? Dit is een parasiet die het leven van andere dieren heel erg naar kan maken. Zeker dieren als kippen, duiven, parkieten, spinnen en duiven kunnen behoorlijk wat hinder ondervinden van de bloedluis. Denk jij te maken te hebben met bloedluis, schakel ons dan in. Wij kunnen als specialist in ongediertebestrijding zorgen dat bloed luis uit jouw omgeving verdwijnt.

Bloedluizen; je ziet ze niet maar ze zijn er vaak wel

Het verraderlijke van bloedluis is, dat je ze eigenlijk niet ziet. Ze houden zich met name schuil in kieren, spleten en gaten in bijvoorbeeld een hok van andere dieren. Het liefst is de bloedluis in de buurt van voerbakken, zitstokken en legnesten. De bloed luis laat zich vooral in de nachtelijke uren zien, en dan vallen ze dieren aan. Je kunt de bloed luis overigens wel ontdekken met een zaklamp. De bloedluizen voeden zich met bloed van dieren en daarna verdwijnen ze weer in allerlei kieren en gaten. Ze mijden het liefst daglicht en in het donker paren ze en worden er eieren gelegd. Ze vermenigvuldigen zich dus snel.

Bloedluis wordt ook wel kippenmijt en kippenluis genoemd

Bloed luis wordt ook wel bloedmijt genoemd. Om helemaal duidelijk te zijn, bloedluis wordt officieel ook wel rode vogelmijt genoemd. In de volksmond wordt ook wel eens gesproken van kippenmijt en kippenluis. In elk geval is een bloed luis een zeer hardnekkig beestje dat zich gemakkelijk overal kan verstoppen. Is de overlast van bloed luis beperkt, dan kun je zelf met bestrijding aan de slag gaan. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen denken aan de inzet van roofmijten bijvoorbeeld. Neemt de overlast echter toe, wacht dan niet langer en schakel ons als specialist in ongediertebestrijding in. Als geen ander kunnen wij ervoor zorgen dat de schade die bloedluis kan veroorzaken, tot een minimum beperkt blijft.

 

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar