N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Houtwormbestrijder het Gooi

Als je het sterke vermoeden hebt dat je thuis te maken hebt met houtworm, roep dan zo snel mogelijk de hulp in van Houtwormbestrijder het Gooi. Zij helpen je snel en zijn in staat om ernstige schade aan de houten constructies van je huis te voorkomen. Dit kan alleen als je de hulp van houtwormbestrijder het Gooi zo snel mogelijk inroept.

Zo vroeg mogelijk signaleren van houtworm

Het zo vroeg mogelijk bestrijden van houtwormen is belangrijk. Dan zul je echter wel eerst de aanwezigheid van de houtworm moeten herkennen. Houtwormbestrijder het Gooi zal in eerste instantie een inspectie uitvoeren om te constateren of en waar sprake is van de aanwezigheid van houtworm en zal ook meteen onderzoeken of er houtwormkever, spinthoutkevers of boktor aanwezig is. Uit deze torren ontstaat namelijk de houtworm en daarom dienen ook deze beestjes bestreden te worden.

Kleine gaatjes in planken en balken

Veel mensen herkennen de aanwezigheid van houtworm aan kleinere gaatjes in houten planken of balken. Bij de bestrijding van de houtworm zal Houtwormbestrijder het Gooi gebruik maken van hitte en kou en dus niet van chemische bestrijdingsmiddelen. Behalve dat deze middelen niet goed zijn voor het milieu, zijn ze lang niet zo effectief als de werkwijze van Houtwormbestrijder het Gooi. Door hitte en kou te gebruiken wordt op de meest diepe wijze bestreden, dus ook diep in het hout. Dit zal je met de chemische bestrijdingsmiddelen niet lukken.

Zo snel mogelijk actie

Houtwormbestrijder het Gooi zal altijd zo snel mogelijk actie ondernemen om erger te voorkomen. Daarnaast geven ze advies om houtworm tegen te gaan. Zo is het aanbrengen van beits op hout een effectieve manier om de houtworm buiten de deur te houden. Op hout met beits wenst de houtworm zich bijvoorbeeld liever niet te vestigen. Belangrijk is om als je houtworm vermoedt, zo snel mogelijk contact op te nemen met Houtwormbestrijder het Gooi, ook als je graag een preventieve inspectie zou willen laten uitvoeren.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise