N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Houtworm bestrijden Almere

Woon je in een monumentaal pand met oude houten balken? Of heb je een fijne veranda rondom je huis? Dan is het van belang om geregeld je huis en spullen op houtworm te controleren. Houtworm knaagt allemaal gaatjes in het hout, zodat het uiteindelijk poreus wordt en niet meer te redden valt. Het is dan ook belangrijk om snel actie te ondernemen en het ongedierte te laten bestrijden door een expert dat in Almere werkzaam is.

Schade door houtworm

Bij Anti Pest Control hebben we vaker gezien hoe omvangrijk de schade door houtworm kan zijn. Wat begint met een klein gaatje, loopt al snel uit op een totaal vernield deel van je huis of meubelstuk. Opgegeten hout krijg je niet meer terug en kan je ook niet repareren. Je zal dan ook al het aangetaste hout moeten vervangen. Houtworm plant zich zeer snel voort. De larven nestelen zich in het hout en eten zich er helemaal doorheen. Het kan gevaarlijk zijn als larven de constructie aantasten. Wij helpen je met de professionele bestrijding van houtworm.

De werkwijze van een houtworm

Elk soort houtworm werkt op dezelfde manier. Een houtworm zit op het hout en wanneer een houtworm gaat vliegen ontstaan er kleine gaatjes en leggen hun eitjes op het hout. Deze larven zorgen voor een grote en totale vernieling van je houten oppervlakte en zijn de grootste schademakers. Denk jij dat je last hebt van houtwormen? Onderneem dan snel actie door de houtwormen te bestrijden in Hilversum. Door snel actie te ondernemen kun je grotere schades voorkomen.

Bestrijden van houtworm

Houtworm is het type ongedierte dat je niet zelf kan bestrijden. Je hebt dan ook de hulp nodig van ongediertebestrijding in Almere. Omdat er verschillende soorten houtworm bestaan is het belangrijk om eerst te bepalen om welke soort het gaat. Wij komen binnen 24 uur bij je langs om de situatie in te schatten en je van professioneel advies te voorzien. Vervolgens gaan we over op het efficiënt bestrijden van de aanwezige houtworm om je van het probleem af te helpen.

Specialist in ongediertebestrijding Almere

Met onze expertise helpen we je efficiënt en snel af van je houtworm probleem. Onderdeel van onze aanpak is het formuleren van een plan van aanpak zodat je ook echt van de houtworm afkomt. Omdat snelheid van belang is bij het bestrijden van houtworm, kan je op onze jarenlange ervaring rekenen. We zijn actief in- en rondom Almere en bieden je vrijblijvend advies aan. Of het nu gaat om grote bedrijfspanden of woonhuizen, wij gaan de strijd tegen ongedierte samen met je aan.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise