N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Geurbeleving

The SEC

The SEC biedt oplossingen op het gebied van sfeerbeleving, zowel thuis als op het werk. Dat doen ze door gebruik  te maken van geuren in combinatie met natuurlijke elementen. Heerlijke parfums of etherische oliën, levensecht fotobehang en dynamische verlichting hebben een positief effect op het beleven van een ruimte. Positieve omgevingsgeuren zorgen ervoor dat mensen zich fijner voelen in een ruimte. Bovendien worden geuren in het brein opgeslagen, zodat er een prettige herinnering ontstaat.

Etherische oliën

De afkorting SEC staat voor The Sense Experience Company. Een belangrijk onderdeel van hun werkwijze is het gebruik van etherische oliën. Die helpen de luchtkwaliteit in je woning of kantoor te verbeteren en zijn ook nog eens goed voor de gezondheid. Het verspreiden van etherische oliën beschermt je tegen bacteriën, virussen en schimmels. De geurolie is in staat om binnen een half uur 98,9% van de bacteriën te verwijderen die in een bepaalde ruimte in de lucht zitten. De vernevelde olie dringt de cellen van schimmels en bacteriën binnen om deze vervolgens uit te schakelen.

Totaalbeleving

Naast het brengen van geurbeleving in een bepaalde ruimte, richt The SEC zich ook op het brengen van voldoende daglicht. Daglicht is erg belangrijk om gezond te blijven. Het binnenbrengen van nagebootst daglicht heeft een positief effect op het lichaam. Zo blijft je biologische klok gelijk lopen en ben je alerter en productiever. De combinatie van heerlijke geuren, voldoende daglicht en natuurbeelden maken een ruimte totaal anders. Zoek jij een manier om een donkere, muffe woonkamer een positieve boost te geven? Dan maakt The SEC graag het verschil voor je.

Natuurlijke geurbeleving

De geurbeleving van The SEC kan worden toegepast in een woning of kantoor, maar ook in een volledig bedrijfspand. Er wordt gebruik gemaakt van een specialistisch diffusiesysteem. Dit zet vloeibare parfum of etherische oliën om in microdruppels, waarvan de geurmoleculen tot wel zestien uur door de ruimte zweven. De oliën en parfums zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die voor 85% hypoallergeen zijn.