N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Geurbeleving

Etherische oliën

Al eeuwenlang worden etherische oliën gebruikt voor aromatherapie. Ze worden op de huid aangebracht of als geur ingeademd. Etherische oliën hebben een positief effect op de gezondheid. Ze doden virussen, bacteriën en schimmels en helpen bij klachten als hoofdpijn, depressiviteit en slapeloosheid. Door het vernevelen van een parfum of etherische olie in een ruimte, kan de sfeer compleet veranderen. Geuren bepalen voor een groot deel hoe mensen zich in een bepaalde ruimte voelen. Daarom kan geurbeleving een groot verschil maken in je woning of bedrijfspand.  

Waarom zijn geuren zo belangrijk?

De neus staat in verbinding met het gedeelte van de hersenen waarin emoties en herinneringen worden gevormd. Daarom kan een geur zomaar een vergeten herinnering uit je jeugd oproepen of een emotie als blijdschap of vrolijkheid. Geurbeleving zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen bij je thuis of in je kantoor. The SEC heeft een geavanceerd systeem voor de beste geurbeleving. De parfums en etherische oliën die worden gebruikt, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 

Etherische oliën hebben kracht

Een slechte luchtkwaliteit in huis of in een bedrijfspand kan worden tegengegaan door het verspreiden van etherische oliën. Die zorgen niet alleen voor een heerlijke geur, maar elimineren ook ziekmakende bacteriën en virussen. Uit onderzoek blijkt dat etherische oliën binnen een half uur 98,9% van alle bacteriën en schimmels in de lucht van een bepaalde ruimte verwijderen. The SEC past geurbeleving toe in woningen en bedrijfspanden door het vernevelen van parfums of etherische oliën. 

Hoe worden etherische oliën verspreid?

De etherische oliën worden als nano-druppeltjes in de lucht van de ruimte gebracht. Ze slaan niet neer op de grond, maar kunnen tot wel zestien uur in de lucht blijven zweven. De geur is nooit overdadig, maar subtiel aanwezig om een aangename beleving te creëren. De geur wordt over de gehele ruimte verdeeld, zodat deze overal even goed te ruiken is. Daarmee levert The SEC een geurbeleving van hoge kwaliteit, die de gezondheid positief beïnvloedt.