N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Zelf wespennest verwijderen of wijselijk gebruik maken van professionals?

Als je jezelf vasthoudt aan het idee dat je zelf een wespennest kunt en wilt verwijderen, is het ten zeerste aangeraden om:

  • Een goed doordacht plan te hebben en een exitstrategie.
  • Het nest ’s nachts te verwijderen. Wespen zijn tijdens deze periode volgzaam en dus minder geneigd om te steken.
  • Beschermende kleding te dragen die armen, benen, handen, voeten en gezicht bedekt.
  • Fakkels en lantaarns te vermijden omdat dit de wespen zal waarschuwen voor wat je gaat doen.
  • Kinderen en huisdieren op veilige afstand te houden, of als het wespnest zich in je tuin bevindt, ze binnen te houden.

Contacteer een professionele verdelger

Wanneer wespen zich in muren nestelen, is het absoluut het beste om een ​​professional te bellen. De beschikbare commerciële wespenverdelgers kunnen om verschillende redenen niet worden gebruikt. Sprays zijn simpelweg ondoeltreffend vanwege de afstand van het nest en poeder mag wettelijk alleen buiten worden gebruikt. Een erkende ongediertebestrijder, zoals Anti Pest Control, kan ervoor zorgen dat een wespennest in een muur veilig wordt verwijderd, waarna de structuur moet worden afgesloten om te voorkomen dat nieuwe wespen de ruimte binnengaan en koloniseren.

Als je je bekommert over je veiligheid en je bent op zoek naar hulp om een wespennest te verwijderen in Weesp, dan kan de gespecialiseerde ongedierteverdelger Anti Pest Control het nest voor je elimineren.

Wespennesten voorkomen

Wespen werken met verkenners. Als deze verkenners je huis of tuin goedkeuren als voedselbron, zul je niet lang daarna een wespennest opmerken. Door de onderstaande stappen te volgen, kun je voorkomen dat wespen hun nest in je huis of tuin bouwen:

  • Voer regelmatig controle van je huis en tuin uit om ervoor te zorgen dat alle scheuren en potentiële toegangspunten zijn afgesloten.
  • Installeer horren op ramen en deuren om te voorkomen dat wespen je huis binnenkomen
  • Koop wespvallen bij je lokale doe-het-zelf zaak of online. Als alternatief kun je er zelf een maken met een lege fles, water en suiker.

Heb je een wespennest gevonden in je huis of tuin en ben je op zoek naar hulp om een wespennest te verwijderen in Weesp? Neem vandaag nog contact op met Anti Pest Control.

Contact

Anti Pest Control

Dukdalfweg 13a
1332 BH Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01