N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespennest verwijderen Hilversum

Om zich voort te kunnen planten, bouwen wespen een wespennest. Het nest wordt gebruikt om eitjes in te leggen, die later in het jaar uit moeten komen om de wespenkolonie nog groter te maken. Heb je een wespennest in huis, dan betekent dit dat je op korte termijn een groot aantal wespen in je woning hebt zitten. Wil je voorkomen dat de eitjes in het nest uitkomen en je hier grote overlast door krijgt? Laat het wespennest dan bijtijds verwijderen.

Wespennest verwijderen? Doe het niet zelf

Je kunt een wespennest zelf verwijderen, maar dit kan erg gevaarlijk zijn. Verwijder je het nest op de verkeerde manier, dan kunnen de wespen in het nest namelijk agressief worden. Dit betekent dat je gestoken wordt door niet één, maar misschien wel tientallen wespen. Om dit te voorkomen, laat je het wespennest altijd door een professional verwijderen.

Daar komt nog bij dat veel mensen wespennesten niet op de juiste manier verwijderen. Dit betekent dat het nest wel kapot gaat, maar de eitjes in het nest gewoon uit kunnen komen. Het nest is dan wel verwijderd, maar er ontstaat alsnog overlast.

Het wespennest door een professional laten verwijderen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten in Hilversum en omgeving. We kunnen niet alleen kleine nesten verwijderen, maar verwijderen ook de nesten van een meter lang en zelfs langer. Dit doen wij altijd op professionele en nauwkeurige wijze. Op deze manier wordt niet alleen het volledige wespennest verwijderd, maar gaan ook alle eitjes en alle levende wespen dood. Op deze manier bestrijden we de overlast op lange termijn en lossen we jouw wespenprobleem helemaal op.

Wespennest in huis? Neem contact met ons op

Heb jij een wespennest in huis gevonden? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit wespennest op professionele wijze kunnen verwijderen. Ook als je een wespennest in jouw bedrijfspand in Hilversum hebt gevonden, kun je contact met ons opnemen. Wij verwijderen namelijk niet alleen wespennesten bij particulieren in Hilversum, maar ook bij bedrijven.

Meer weten over onze werkwijze bij het verwijderen van wespennesten in Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en kunnen al je vragen over het verwijderen van wespennesten beantwoorden.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01