N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespen bestrijden in Muiden

Veel mensen zijn bang voor wespen. Dit is niet geheel onterecht, omdat wespen, vooral al je ze boos maakt agressief kunnen zijn. Het is dus begrijpelijk dat je in je tuin wilt genieten van de natuur, maar dan zonder wespen. En al helemaal in je huis wil je geen wespen hebben. In de tuin kun je regelmatig een wesp tegenkomen en een wesp kan ook zo je huis eens binnenvliegen. Dit is niet het grootste probleem. Dat wordt het pas als je echt veelvuldig last hebt van meerdere wespen. Meerdere wespen op één bepaalde plek kan betekenen dat ze bij jou hun schuilplaats hebben. 

Kan ik wespen in huis voorkomen?

Normaliter zul je geen last hebben van wespen in je huis, op die ene wesp na die per ongeluk je woning binnenkomt. Als jij dagelijks meerdere wespen uit je huis moet verwijderen, dan wijst dit op een probleem. Zitter er ruimtes verborgen achter muren of onder plafonds? Dit zijn ideale plekken voor wespen om hun nest te bouwen. Bij een voortdurende wespenplaag in je huis moet je daarom ook uitgaan van het scenario dat ze in jouw huis een nest gebouwd hebben. Voorkomen is lastig. Dan moet je je huis volledig potdicht houden en alle gaten en kieren met purschuim vullen. Beter is het daarom om direct ons in te schakelen als je veel overlast ervaart. 

Bestrijden begint bij de bron

Schakel je ons in, dan zullen wij geen half werk leveren of enkel aan symptoombestrijding doen. Wij gaat daadwerkelijk op zoek naar de bron. Pas als we de bron gevonden hebben kunnen wij je wespenprobleem goed aanpakken. Hierbij gaan we niet enkel chemische middelen sprayen, dit komt pas in uiterste noodgeval om de hoek kijken. Wij zorgen dat we wespen bestrijden in Muiden bij de bron. Wespen zullen dan verleden tijd zijn en nog belangrijker: ze blijven ook verleden tijd.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01