N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespenbestrijding Hilversum

Wespen zijn niet de meest populaire insecten. Sterker nog, veel mensen zijn bang voor wespen en dit kan in sommige gevallen terecht zijn. Wespen kunnen namelijk erg agressief worden. Een wesp die je stoort op het terras, kan iedereen overkomen. Je kunt een enkele wesp ook nog gemakkelijk verjagen. Anders wordt het als je last hebt van grotere aantallen wespen. Als je zelfs niet meer buiten kunt zitten vanwege de vele wespen, moet je ons eens bellen voor wespen bestrijden in Hilversum. 

Wat te doen bij een wespenplaag?

Belangrijk is dat je zelf niet teveel doet om van je grote of kleine aantal wespen af te komen. Natuurlijk kun je zelf huis-tuin en keukenvallen zetten om wespen in een val te lokken, zodat je zelf zo weinig mogelijk overlast ervaart. Maar ga als leek niet zelf op zoek naar de bron van je wespenplaag. Als je inderdaad veel overlast ervaart van grote aantallen wespen, dan is er een kans dat er in je tuin, of zelfs in je huis een wespennest aanwezig is. Een wespennest moet nooit bestreden worden zonder een plan en de nodige expertise. Je doet er daarom goed aan om bij een wespenplaag contact met ons op te nemen. Wij gaan voor je op zoek naar de bron van je wespenplaag en een eventueel wespennest zullen wij vakkundig voor je verwijderen. Zo ben jij weer verlost van je wespen. 

Wespen bestrijden in Hilversum

Heeft je Hilversumse tuin of woning ook overlast van de vele wespen? Wij kunnen je helpen met het bestrijden. Bestrijden houdt meer in dan een beetje vergif spuiten. Wij maken gebruik van Anti Pest Control, een methode waarbij het doel is om niet met schadelijke chemische middelen te bestrijden, maar vooral achter de bron te komen, zodat er juist zeer effectief en gericht bestreden kan worden. Hierbij hoort ook het voor lange termijn opvolgen van het probleem, om te voorkomen dat wespen in de toekomst weer terug zullen keren. 

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01