Wespennest in haag Lelystad

Wespen Seizoen 2017 Lelystad

Uit de berichten van eind mei 2017 waar de geleerden voorspelde dat er een grote wespenplaag zou gaan plaatsvinden in Lelystad wil ik jullie graag vertellen hoe het afgelopen seizoen is verlopen in de gemeente Lelystad.

Wespen in Lelystad

Elk jaar merken wij dat het aantal wespennesten in de gemeente Lelystad aan het toenemen en hebben wij het afgelopen jaar 2 routes per week kunnen vullen met het bestrijden van wespennesten in Lelystad. Onze bestrijders hebben gemiddeld 20 wespennesten per week weten te bestrijden in Lelystad. Dit waren lange dagen om alle klanten tevreden te stellen die wij als ongedierte bestrijder in Lelystad hebben.

Feiten over wespen bestrijdingen in Lelystad

In de gemeente Lelystad hebben we om exact te zijn 196 wespennesten bestreden hiervan zaten er 28 in de grond, 102 achter een dakbeschot of kier tussen het raamkozijn en hebben we 68 daadwerkelijke nesten die goed zichtbaar waren kunnen bestrijden in Lelystad

Grootste wespennest van 2017 in Lelystad

Het grootste wespennest wat we hebben bestreden dit jaar was ook in Lelystad en had een diameter van meer dan 100cm waar wel meer dan 3000 wespen in zaten ik kan jullie vertellen dat de bestrijder uit Lelystad die dit nest tegenkwam zoiets nog nooit had meegemaakt en door alle consternatie vergeten is er een foto van te maken. Wel horen we al zes weken lang dat hij het grootste wespennest van Lelystad heeft bestreden.

Lelystad bedankt!

Anti Pest Control wil alle klanten die we afgelopen jaar hebben mogen bedienen in Lelystad enorm bedanken voor de leuke ontvangsten, lekkere bakken koffie, koeken en zelf gebak. Hoe het seizoen er in Lelystad volgend jaar uit gaat zien een groot vraagteken. Wel kan ik vertellen dat we volgend jaar de gemeente Lelystad en haar inwoners met trots zullen bedienen om van hun wespennesten af te komen.

Bedankt!