N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespen bestrijden Alphen aan de Rijn

Wespen bestrijden in Alphen aan de Rijn is een klus voor professionals. Een enkele wesp kun je zelf nog wel uitschakelen, maar een wespennest of wespenplaag bestrijden is wel even iets anders. Het kan gevaarlijk zijn om daar zonder ervaring en beschermingsmiddelen aan te beginnen. Schakel daarom Anti Pest Control in. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bestrijden van wespen en ander ongedierte. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze de wespen in jouw woning, tuin of bedrijfspand het beste kunnen aanpakken. Wij helpen je graag om van de overlast af te komen.

Wacht niet te lang

Komen er steeds meer wespen in of rond je huis in Alphen aan de Rijn? Aarzel dan niet om Anti Pest Control in te schakelen. Hoe langer je wacht, hoe groter het probleem wordt. Wespen kunnen zich snel voortplanten, zodat er een echte wespenplaag ontstaat. Wij garanderen je dat je binnen 24 uur geholpen wordt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wij zorgen dat je binnen no-time van de wespen verlost bent. Binnen ons team werken alleen gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers. Je kunt er dus zeker van zijn dat we grondig en veilig te werk gaan.

Bestrijding en preventie

Anti Pest Control maakt gebruik van de nieuwste methodes om ongedierte op een effectieve en veilige manier te bestrijden. Daarbij maakt het niet uit hoe groot de overlast is. Wij vinden het belangrijk dat je er zo snel mogelijk vanaf bent. Onze medewerkers zien in iedere bestrijdingsklus een nieuwe uitdaging en rusten niet voor de laatste wesp is verdwenen. Ons werk houdt niet op bij het bestrijden van ongedierte. We geven je ook advies om te voorkomen dat er ongedierte in je woning of bedrijfspand in Alphen aan de Rijn komt. De ongedierte experts van Anti Pest Control komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01