muizenklemmen

Muizenoverlast in huis? Behandel nu en voorkom muizen in de toekomst.

Muizen zijn vervelend om in je huis te hebben. Werkt je koelkast ineens niet meer of is er iets anders spontaan kapot? Dan kan het zijn dat er een muis je kabel heeft doorgeknaagd. Wist je dat dit te voorkomen en te bestrijden valt? In deze blog wordt behandeld welke bestrijdingsmiddelen en afweerproducten je kunt gebruiken tegen deze muizen in je huis.

Er zijn verschillende manieren om een muis te bestrijden, je kunt aan de slag met muizenklemmen, levende vallen, elektrocuteren en lijmvallen.

Muizenklemmen

Muizenklemmen worden veel gebruikt om muizen te bestrijden. Er zijn verschillende soorten muizenklemmen en vallen te krijgen. Bij de meeste vallen is het belangrijk om lokaas toe te voegen. Muizen zijn gek op kaas of pindakaas, waarna ze in de val lopen.

Muizenklem hout

Dit is een hele traditionele muizenklem. De muizenval is gemaakt van traditioneel beukenhout. De muizenval heeft een staalveer, die met een hoge kracht de muis vast kan klemmen. Pas tijdens het opzetten van de muizenval dus op met je vingers! De muizenval is herbruikbaar en blijft even krachtig na veelvoudig gebruik. Deze muizenval is voor €12,50 verkrijgbaar in onze webshop Mouse Trap Shop!

Hidden Kill Trap

De Hidden Kill trap is een muizenval die de muizen op een snelle, doeltreffende en gifvrije manier werkt. De muizenval is zo gemaakt dat hij in de omgeving opgaat, waardoor de muizen eerder in de muizenval lopen. De muizenval heeft twee ingangen. Hiermee wordt de kans groter dat de muis gevangen wordt. De muizenval heeft een uitneembare houder, hiermee hoef je de dode muis niet aan te raken wanneer hij gevangen is. Naast dat de muizenval opgaat in zijn omgeving, heeft hij een innovatieve vormgeving, waardoor hij in hoekjes kan worden geplaatst. Bij de webshop The Mouse Trap heb je een jaar garantie op de muizenval en kun je hem binnen 30 dagen gratis retourneren. Deze muizenval is voor €2,95 verkrijgbaar op de webshop.

Snap E-muizenklem

De Snap E-muizenklem is gemaakt van kunststof. De klem is makkelijk op te spannen met een strakke veer. Het is net zoals bij de houten klem belangrijk om op te passen voor je vingers en zorgen dat ze uit de buurt liggen van kinderen of bij huisdieren. Bij dit soort klemmen is het belangrijk om een lokaas te gebruiken, denk hierbij aan kaas of pindakaas. Dit is iets wat de muis erg lekker vindt, dus snel op af zou komen. De muis is eenvoudig te verwijderen uit de klem en kan daarna hergebruikt worden. Deze klem is verkrijgbaar op de webshop voor €2,95.

Inloopval voor muizen

Wil je liever een diervriendelijke manier om een muis te vangen? Dat kan, met een levende val. Met deze val voor €5,95 kun je de muis de val binnen laten lopen, waarna hij in leven blijft. Als de muis is gevangen gaat het deurtje dicht en kun je de muis loslaten op een plek waar het jou uitkomt. Het is het handigst om de muis ver van je huis los te laten, anders is de kans aanwezig dat je binnenkort dezelfde muis in je val hebt zitten. De kooi is gemaakt van een kunststof bodem en de kooi zelf is gemaakt van duurzaam verzinkt draad. De kooi is herbruikbaar nadat de andere muis is losgelaten.

Knock off elektrische muizenval

Deze muizenval doodt ratten en muizen met een elektrische schok. Deze val werkt op batterijen, waardoor je hem kan plaatsen in huis waar hij nodig is. Er wordt wel een kabel bijgeleverd zodat hij eventueel kan worden aangesloten op een stopcontact. Er wordt ook een LED-kabel meegeleverd, hiermee kun je zien of er een muis in de val zit of niet. Dit kan erg handig zijn als de val op een niet zichtbare plaats staat. De val heeft een makkelijk verwijderbare deksel. Hiermee kun je de muis of rat makkelijk verwijderen zonder hem aan te raken. Dit is natuurlijk wel zo hygiënisch! Deze muizenval is te koop voor €79,95.

Preventie

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de muizenplaag weg is, is het de bedoeling dat hij ook wegblijft. Dit kun je doen door verschillende afweersystemen aan te brengen in en rondom je huis.

Knock off rodent defense

Dit is een weringsband van duurzaam, roestvrij materiaal. Deze weringsband kun je plaatsen om gaten en kieren rondom je huis af te sluiten. Het weringsmateriaal is flexibel, waardoor je het in meerdere vormen kan kneden. Op deze manier sluit het weringsmateriaal aan op de kieren en gaten waar het voor jou nodig is. Deze weringsband heeft geen last van de verschillende weeromstandigheden en houdt zijn vorm ten alle tijden. Daarom is dit een erg goede afwering.

Knock off animal repeller

Een ander goed middel om de muizen rondom je huis weg te houden is een animal repeller. Deze zendt een ultrasoon signaal uit, die sterk genoeg is en alleen werkt bij dieren die in de buurt komen. Hij heeft een bewegingsmelder, te preventie van dieren en voor ongewenste dieren die op je erf komen. Door het ultrasone signaal worden de dieren afgeschrikt, denk maar aan een hoge piep in uw oren. Dit is niet fijn waardoor de dieren opzoek gaan naar een ander plekje. De animal repeller is makkelijk te plaatsen en heeft geen elektriciteit nodig! Voor €34,50 is deze animal repeller van jou!

Al deze middelen zijn te bestellen bij Mouse Trap Shop, na het gebruik hiervan ben je weer 100% muisvrij! Als je voor 23:59 besteld krijg je de volgende dag je bestelling in huis. Bestel dus nu! Hoe sneller je van je muizenplaag af bent! Mocht het niet lukken met bestellen of als er andere vragen zijn. De klantenservice is open tot 23:59.