Muizen bestrijden in Almere 

De muis

“Muizen” Iedereen kan er mee te maken krijgen! We ervaren dit meestal als onprettig en vies en hier zit natuurlijk een kern van waarheid in. Muizen zijn namelijk ziekteverspreiders. Als ongedierte bestrijder kom ik vaak bij mensen thuis die last hebben van een muizenplaag en dan is de opdracht dat ik deze moet verhelpen.

Ik wil jullie dan ook graag vertellen hoe je zelf maatregelen kan treffen om de Almeerse muis buiten je woning of bedrijfspand te houden. De eerste stap die ik zet is de woning of bedrijfspand aan de buitenkant controleren op openingen waar een muis naar binnen kan komen en ik zeg altijd ”  Als je er een pen in kan steken dan kunnen er ook muizen binnenkomen”. Deze gaten zal je moeten gaan afdichten doormiddel van stoot-voegroosters te plaatsen en gaten te dichten. Als de muizen niet binnen kunnen komen dan kan je er ook geen last van krijgen!

De meeste gaten tref ik altijd aan in de meterkast of onder het keukenblok het is dan ook heel belangrijk dat je hier gaat kijken. Doe dit met een zaklamp en neem hier de tijd voor. Op he moment dat je een gaten vind probeer deze af te dichten met een pannenspons deze moet wel van roestvrijstaal zijn anders knagen de muizen hier gewoon doorheen. Er zijn verschillende winkels in Almere waar je deze kan krijgen.

Op het moment dat je nu overlast blijft houden van de de huismuis kan je het beste contact opnemen met een ongedierte bestrijder in Almere om van het probleem af te komen deze zal met klemmen of toegelaten rodenticiden de muizen doen verdwijnen.

De komende weken gaan we meer publiceren hoe je zelf ongedierte in Almere kan bestrijden dus volg deze blog om meer kennis te op te doen hoe je ongedierte kan bestrijden.