N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Effectief houtworm bestrijden in Rotterdam

Houtworm bestrijden in Rotterdam is een klus voor een professional. Natuurlijk kun je zelf proberen deze beestjes aan te pakken, maar vaak is dat niet genoeg. Anti Pest Control komt graag in actie om jou van dit vervelende ongedierte te bevrijden. Wij werken met professionele middelen en hebben ruime ervaring in de houtworm bestrijding in Rotterdam. Wij pakken de houtworm aan tot diep in de houten constructie, zodat het probleem definitief is opgelost. 

Waarom houtworm bestrijden in Rotterdam?

De kleine ronde gaatjes die de houtworm knaagt, lijken op het eerste gezicht misschien niet eens zo schadelijk. Toch wordt houtworm vaak onderschat. Houtworm vermenigvuldigt zich in razend tempo en kan een houten constructie in korte tijd onherstelbaar beschadigen. Daarom is het belangrijk om direct professionele hulp in te schakelen als je houtworm in je woning ontdekt. Wij komen graag bij je langs voor een gratis inspectie. Is er inderdaad sprake van houtworm? Dan helpen wij je binnen enkele dagen van het ongedierte af. Zo kunnen we verdere schade aan het houtwerk voorkomen. 

Preventief houtworm bestrijden

Als de houtworm eenmaal is verdwenen, hoop je natuurlijk dat het probleem voorgoed is opgelost. Daarom geven wij je advies om houtworm in de toekomst te voorkomen. Zo kunnen wij het hout behandelen met verschillende middelen, zodat nieuwe houtworm geen kans meer krijgt. Vooral hout dat eerst buiten is gebruikt, kan aangetast worden door houtworm. Daarom is het belangrijk om bijvoorbeeld steigerhout preventief te laten behandelen. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies. 

Gespecialiseerde houtworm bestrijders

Anti Pest Control is expert op het gebied van ongediertebestrijding. Daarom weten wij als geen ander hoe we jouw woning snel van houtworm kunnen verlossen. Wij werken alleen met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers. Bovendien hebben we meer dan tien jaar ervaring in de ongediertebestrijding. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en prijsindicatie.

houtwormbestrijden
}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise