N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Houtworm bestrijden in Leiden?

Heb je het idee dat er houtworm actief is in je woning? Daar kun je redelijk eenvoudig achter komen. Zie je kleine ronde gaatjes in een houten constructie of in houten meubels? Dan heb je waarschijnlijk met houtworm te maken! Schakel snel een expert in op het gebied van houtworm bestrijden in Leiden. Zo voorkom je dat de schade groter wordt. Wij komen graag bij je langs voor een gratis inspectie en bestrijden de houtworm op efficiënte wijze. Zo weet je zeker dat het probleem definitief is opgelost.

Professioneel houtworm bestrijden in Leiden

Het bestrijden van houtworm in Leiden gebeurt op een grondige manier. Misschien heb je zelf al wat dingen geprobeerd met middelen uit de winkel. Meestal werken die maar even. Dat komt omdat zulke middelen maar een klein stukje doordringen in het houtwerk. Zo kan de achtergebleven houtworm zich weer in rap tempo vermenigvuldigen. Wij werken met professionele middelen, die de houtworm in Leiden effectief bestrijden. Bovendien kunnen wij je snel helpen, zodat je binnen een paar dagen van dit vervelende probleem af bent.

Snel hulp inschakelen bij houtworm

Houtworm lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo heel erg. Toch veroorzaken deze beestjes meer schade dan je denkt. Houtworm verspreidt zich heel snel. De larven tasten het hout binnen korte tijd ernstig aan. Hierdoor kunnen houten constructies verzwakken. Denk bijvoorbeeld aan balken in de bouwconstructie van je woning. Schakel daarom met spoed hulp in als je houtworm ontdekt en laat het niet op zijn beloop. Samen kunnen we de houtworm aanpakken en de schade zoveel mogelijk beperken.

Houtworm bestrijden en voorkomen

Anti Pest Control bestrijdt verschillende soorten ongedierte. Wij werken met een team gespecialiseerde medewerkers, die hun expertise graag gebruiken om jou te helpen. Wij zien in iedere bestrijdingsklus een uitdaging. We leggen je stap voor stap uit wat we doen en zorgen dat je snel van de houtworm verlost bent. Bovendien geven we je tip om houtworm in de toekomst te voorkomen.

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise