N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Houtworm bestrijden Amsterdam

Hoe zit het met de houten onderdelen bij jou in huis? Controleer je wel eens of het er onbeschadigd uitziet? Voor je het weet is een mooie historische plafondbalk onherstelbaar beschadigd door houtworm. Deze beestjes lijken dan misschien onschadelijk, maar ze eten in no time ontelbare gaatjes in het hout. Of wat dacht je van je bedrijfsruimte? Houtworm in het hout kan zorgen voor constructieproblemen. Kortom, heb je last van houtworm in Amsterdam? Schakel dan direct de service in van professionele ongediertebestrijding.

Grote schade door houtworm

Dat je last hebt van houtworm is vaak niet meteen aan de buitenkant te zien. Houtworm nestelt zich namelijk in het hout en eet zich vervolgens in tunnels door het hout heen. Je mooie houten meubelen worden poreus en brokkelen steeds meer af. Houtworm richt dan ook grote schade aan. Schade dat meestal niet meer te herstellen is en zelfs voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Bij Anti Pest Control weten we hoe je houtworm efficiënt bestrijdt. Als je in Amsterdam woont schakel je onze hulp in en vervolgens staan we snel bij je op de stoep.

Efficiënt bestrijden van houtworm

Houtworm is erg hardnekkig. Je kan moeilijk met een pincet alle houtwormen uit het hout plukken, dat is gewoonweg onmogelijk. Het is dan ook van belang om een expert in te schakelen voor het bestrijden van je ongedierte probleem. Zonder verdere schade aan te richten en voor een snelle service word je zo efficiënt uit de brand geholpen. Onze methodes en technieken zijn efficiënt omdat we altijd een plan van aanpak op maat bedenken. Zo kom je snel van de houtworm af.

Expert in het bestrijden van ongedierte Amsterdam

Bij Anti Pest Control hebben we jarenlange ervaring in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Zo ook houtworm. Geen probleem is voor ons te groot, wij gaan altijd de uitdaging aan. Woon je in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres als je last hebt van houtworm. Je krijgt van ons vrijblijvend advies en een gratis offerte. Daarnaast weet je altijd waar je aan toe bent voordat we met de bestrijding beginnen.

houtwormbestrijden
}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise