N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Vliegenlampen

insectronINSECTRON Vliegenlampen

INSECTRON bestaat al meer dan 35 jaar en wordt door producent Berson UV techniek in Nederland geproduceerd. ISECTRON vliegenlampen zijn speciaal ontworpen om met gebruikmaking van de nieuwste technieken om een maximale prestatie te leveren in uw bedrijf en om te voldoen aan de hoge eisen die de strenge wetgeving  van hygiëne en voedselveiligheid en kwaliteit van dergelijke producten stelt.

Niet voor niets wordt worden INSECTRON vliegenlampen ook wel de “Rolls-Royce” onder de insectenvangers genoemd. Dit vertrouwen kunt u onder andere terug vinden in een unieke garantie periode van 8 jaar. Ook zaken zoals Kema Keur op alle modellen  en zelfs een speciale ATEX Productlijn maken INSECTRON uniek in de wereld.

insect-o-cutorISECT-O-CUTOR Vliegenlampen

Insect-O-Cutor is’s werelds grootste insectenbestrijder tegen vliegende insecten, en na al die jaren nog altijd koploper op het gebied van technisch ontwerp en innovatie sinds het merk werd opgericht in 1962. Het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan vliegenlampen maakt Insect-O-Cutor een van meest gewilde vliegenlampen die op dit moment worden aangeboden.

 

Voor meer in Informatie over vliegenlampen neem je contact op met Anti Pest   Control zodat we samen kunnen bepalen welke lamp het beste aansluit bij uw  situatie.

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01