N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Vliegen

Enkele vliegen in huis kunnen al voor behoorlijk wat irritatie zorgen. Wereldwijd zijn er 120.000 soorten geregistreerd en enkele varianten komen graag in je huis wonen. Om een vliegenplaag in huis te voorkomen, kun je een aantal preventieve maatregelen nemen. Is er sprake van een heuse plaag, dan kan professionele bestrijding vereist zijn.

Vliegen voorkomen

Een vlieg zal jouw huis betreden zodra er een raam of deur open staat, om dit te voorkomen is het verstandig om horren te plaatsen. Vliegen vestigen zich graag op een plek waar zij makkelijk aan etensresten kunnen komen, dek daarom goed je etenswaren af en leeg je prullenbak op tijd. Zo komen fruitvliegen op rijp fruit af en is het handig om je fruit in de zomer in de koelkast te bewaren. Er zijn ook soorten vliegen die graag verblijven in hoge gebouwen, vliegen die zich aangetrokken voelen tot licht en vliegen die houden van stilstaand water.

Soorten vliegen

De welbekende huisvlieg is een veel voorkomende vlieg in het Nederlands huishouden. Zodra je er eentje binnen hebt, wil je hem zo snel mogelijk weer uit huis hebben. Andere soorten vliegen zijn muggen, fruitvliegen, kamervliegen en clustervliegen. Elk type vlieg heeft zo zijn eigen behoeftes en heeft daarom ook een andere aanpak nodig. De meeste vliegen leggen eitjes zodra zij een goede plek hebben gevonden om voor langere tijd te verblijven.

Gevolgen van een vliegenplaag

Een vliegenplaag kan voor veel overlast zorgen, afhankelijk van het type vlieg en hoeveel vliegen er in huis aanwezig zijn. De beestjes kunnen eitjes leggen, waardoor de hoeveelheid vliegen binnen een relatief korte tijd kan verdubbelen. De vlieg eet je voedsel op, zijn vaak irritant en planten zich razendsnel voort. Sommige soorten kunnen ook steken. Grote zwermen kun je niet altijd makkelijk bestrijden. De manier waarop de vlieg bestreden kan worden is bovendien afhankelijk van het soort.

Professioneel bestrijden

Heb je een probleem met vliegen die maar blijven terugkomen, ondanks de preventieve maatregelen die je neemt? Dan is het misschien tijd voor professionele bestrijding, om ervoor te zorgen dat de vliegen jouw huis met rust laten.

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar