N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Wespenbestrijding Lelystad

Iedereen komt wel eens een wesp tegen in huis of in de tuin. Vliegt er af en toe een enkele wesp rond, dan is er niets aan de hand. Kom je iedere dag echter tientallen of zelfs honderden wespen tegen? Dan heb je te maken met wespenoverlast. Het is belangrijk hier snel op te reageren, zodat de overlast niet erger kan worden. Wij komen graag bij je langs voor wespenbestrijding in Lelystad, zodat jouw wespenprobleem op de korte termijn opgelost wordt.

 

Eerste hulp bij overlast

Wespenoverlast kan erg vervelend zijn. Sterker nog, het is gevaarlijk als er tientallen of zelfs honderden wespen in huis of in de tuin rondvliegen. Deze insecten kunnen je namelijk lelijk steken en zeker bij meerdere wespensteken is de situatie gevaarlijk. Daarom bieden wij eerste hulp bij wespenoverlast. Of er nu 10 wespen rondvliegen in huis of er 50 wespen in de tuin zitten: we komen direct bij je langs om jouw probleem op te lossen.

 

Kleine en grote wespennesten

Als er veel wespen rondvliegen in je huis en/of tuin, is de kans groot dat je te maken hebt met een wespennest. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten. Niet alleen kleine nesten laten we vakkundig verdwijnen: ook grote wespennesten pakken we aan. Voor je het weet, is dat wespennest in huis of in de tuin verleden tijd en heb je geen wespenoverlast meer.

 

Snel op locatie

Wij vinden het belangrijk dat jouw wespenprobleem snel wordt opgelost. Daarom zijn we altijd snel op locatie als je contact met ons opneemt. Ook handig: we zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen kun je ons bellen om jouw wespenprobleem op te lossen.

 

Last van wespen? Bel direct

Heb je last van wespen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor wespenbestrijding in Lelystad. Ook in het weekend, in de avond en op nationale feestdagen kun je contact met ons opnemen. Wij nemen de wespenbestrijding in Lelystad erg serieus en komen zo snel mogelijk naar je toe.

 

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise