N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Overlast van wespen in Lelystad?

Wespen bestrijden in Lelystad kun je het beste overlaten aan een deskundig bestrijdingsbedrijf. Anti Pest Control is expert op het gebied van ongediertebestrijding en maakt korte metten met een wespenplaag. Overlast van wespen is uitermate vervelend. Die kan variëren van een wespennest in je tuin tot een complete wespenplaag in je woning of garage. Daarom is het belangrijk om ongedierte zo snel mogelijk aan te laten pakken. Wij werken door heel Nederland en zijn altijd snel op jouw locatie.

Wespen zijn hinderlijk en gevaarlijk

Heb jij last van wespen in Lelystad? Wij helpen je graag om deze zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Wespen zijn niet alleen vervelend, ze kunnen je ook nog eens gemeen steken. Zo’n steek is erg pijnlijk en kan gevaarlijk zijn voor mensen met een allergie. Reden temeer om overlast van wespen zo snel mogelijk de kop in te drukken. Anti Pest Control bestrijdt allerlei soorten ongedierte op deskundige en veilige wijze. Dat geldt zowel voor je woonhuis als je werkomgeving.

Professionele wespenbestrijding

Wij weten hoe vervelende overlast van wespen kan zijn. Daarom helpen wij je binnen 24 uur, zodat je weer veilig bent in je woning en prettig kunt werken op kantoor. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben de nodige kennis en ervaring als het gaat om ongediertebestrijding. Anti Pest Control is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en ander ongedierte.

Bestrijding en preventie van wespen

Wil jij van de wespen in of rondom je woning in Lelystad af? Neem dan snel contact met ons op voor een gratis prijsindicatie. Anti Pest Control geeft 100% garantie op de gebruikte technieken. Wij zorgen dat er geen wesp meer achterblijft in je woning en dat de overlast voorgoed verleden tijd is. Daarom adviseren we je ook graag over hoe je een wespenplaag in de toekomst kunt voorkomen. Weg met de wespen? Wij zorgen dat je er binnen 24 uur vanaf bent!

Contact

Anti Pest Control

De Steiger 74A-12
1351 AE Almere

Tel:085 – 048 37 16
Email: info@antipestcontrol.nl

KvK: 78376874
BTW: NL861367820B01