N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Last van ongedierte? Wij zijn snel ter plaatse!

Onze gecertificeerde ongediertebestrijders lossen je ongedierteprobleem snel en effectief op. Wij zijn in heel Nederland actief en zijn altijd snel op locatie. 100% bestrijdingsgarantie. Gecertificeerd personeel. Binnen 24 uur opgelost. Bel ons.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Snel van jouw ongedierte af

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Wij lossen jouw ongedierteprobleem op.

Muizenbestrijding

Huur ons in voor de ongediertebestrijding van muizen, dan ben je snel verlost.

Wespenbestrijding

Wij zijn jaren gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Grote en kleine aantallen.

Kakkerlakkenbestrijding

Wij weten precies hoe we kakkerlakken het beste kunnen bestrijden.

Mierenbestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Bedwantsen bestrijding

Wij weten precies hoe we deze parasieten moeten bestrijden. En zorgen dat ze niet terugkomen.

Rattenbestrijding

Heb jij last van ratten en wil je zo snel mogelijk van deze knaagdieren af komen?

Vlooienbestrijding

Last van vlooien en wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af komen.

Overige soorten

Last van overige soorten ongedierte? Ook hier kunnen we je zeker bij helpen.

Klanten over onze bestrijdingsdiensten:

Effectieve ongediertebestrijding

Iedereen kan ermee te maken krijgen: ongedierte. Van muizen in huis tot een wespennest in de slaapkamer: het valt allemaal onder de noemer ongedierte. Heb jij op dit moment last van ongedierte en wil je jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk oplossen? Maak dan gebruik van de expertise van een professional. Anti Pest Control helpt je graag om jouw ongedierteprobleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Het belang van snelle ongediertebestrijding

Heb je last van ongedierte, dan is het belangrijk om het ongedierte in jouw woning, tuin of kantoorpand zo snel mogelijk te bestrijden. Wacht je te lang met het oplossen van het ongedierteprobleem, dan wordt het probleem namelijk alleen maar erger. Heb je bijvoorbeeld te maken met muizen, dan kunnen de muizen zich snel voortplanten en zo wordt je probleem alleen maar groter. Dit is ook het geval bij ratten en andere knaagdieren. Heb je een wespennest en doe je hier niets mee, dan wordt het nest steeds groter en krijg je nog meer last van wespen in huis, in de tuin of in je bedrijfspand. Wacht daarom nooit te lang met het bellen van Anti Pest Control, maar schakel ons direct in als je ongedierte hebt gezien in je woon- en/of werkomgeving.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Anti Pest Control

Anti Pest Control heeft al jaren ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Je kunt ons raadplegen als je te maken hebt met ongedierte als kakkerlakken, mieren en spinnen, maar ook als je last hebt van muizen, ratten, mollen, duiven, vlooien of betwantsen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten ongedierte bestrijden.

Je kunt gebruik maken van onze dienstverlening als je ongedierte in huis hebt, maar ook als je ongedierte in je tuin hebt zitten of als je last hebt van ongedierte op je werkplek. Wij bestrijden alle soorten ongedierte en gaan geen uitdaging uit de weg.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze ongediertebestrijding of wil je direct een afspraak maken met onze bestrijdingsexperts? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je 24/7. Samen lossen we het op!

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar

Wij helpen ook zakelijke klanten

Gespecialiseerde bestrijders

Anti Pest Control is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen je graag om van die vervelende beestjes af te komen.

Binnen 24 uur geholpen

10+ jaar ervaring & expertise

Bekend van RTL5 – Noodservice in en om het huis

Gratis prijsindicatie

4.6/5 beoordeling op Google

Snel van je ongedierte af? Neem nu contact op

Neem contact op en ontvang direct een prijsindicatie. Wij geven 100% garantie op onze technieken en bestrijden door heel Nederland. Altijd snel op locatie.

Bel 085 – 048 37 16

  Direct bereikbaar