Ik wil geen langlopende overeenkomsten!

Waarom sluiten ongedierte bestrijders het liefst langlopende overeenkomsten af.

Als gerenomeerd ongedierte bestrijder ben ik vaak bezig om nieuwe klanten te werven, dit doe ik meestal doormiddel van koude aquisitie te plegen door gewoon bij bedrijven naar binnen te lopen en te vragen of er nu al gebruik gemaakt wordt van een partij die de ongedierte bestrijding uitvoert. Hierop krijg ik geregeld het antwoord dat er al een partij binnen zit. Als ik dan vraag of ze ook tevreden zijn over de diensten die geleverd worden kunnen de meeste bedrijven mij niet uitleggen welke diensten er nu eigenlijk geleverd worden en of ze hier tevreden over zijn. Er wordt vaak verteld dat er wel iemand komt die de bakjes controleert alleen kunnen ze niet vertellen wie dat is en wat er gedaan wordt. Ik moet zeggen dat ik dit een vreemd fenomeen vind omdat ik als bestrijder graag een relatie heb met het bedrijf waar ik op regelmatige basis op bezoek kom. Ik kan dan hieruit ook maar een conclusie trekken!  Deze bedrijven zijn niet serieus bezig met het vak van ongedierte bestrijder en zijn alleen opzoek zijn naar langlopende overeenkomsten.

Wij zijn er mee gestopt!

Wij zijn er onmiddellijk mee gestopt! Wij sluiten geen langlopende overeenkomsten meer af! Zo dat is er uit! Hierdoor verplichten wij ons om altijd een uitmuntende kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs en als dit niet naar wensen is geeft dit een reden om met elkaar een goed gesprek aan te gaan! Dit is immers de manier hoe je zaken met elkaar hoort te doen.

Wil je hier meer over weten

Als dit jullie organisatie aanspreekt kunnen jullie ons uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek om zo gezamenlijk te bekijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Wil je hier meer over weten maak direct een afspraak met ons

https://antipestcontrol.nl/contact/