N
24/7 bereikbaar
N
Gratis prijsindicatie
N
Binnen 24 uur geholpen
N
Gecertificeerd personeel
N
100% Bestrijdingsgarantie

Dakgoot schoonmaken Almere

Anti Pest Control is niet alleen gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, maar ook langs komen om jouw dakgoten vakkundig te reinigen. Liggen er veel bladeren en andere viezigheden in de dakgoten en wordt het water hierdoor minder goed afgevoerd? Dan raden wij je aan om direct een afspraak te maken met een van onze vakkundige schoonmakers, zodat jouw dakgoten op de korte termijn weer optimaal functioneren.

Waarom de dakgoot schoonmaken?

Door de dakgoten regelmatig schoon te laten maken, kun je de levensduur van de goten verlengen. Daar komt nog bij dat regelmatige reiniging van de dakgoten bijdraagt aan het weren van ongedierte. Maak je de dakgoten nooit schoon, dan ontstaat er namelijk een prettig leefklimaat voor verschillende soorten insecten. Dit betekent dat je last kunt krijgen met ongedierte. Laat je de dakgoten eenmalig of regelmatig reinigen, dan gaan de goten langer mee en heb je bovendien geen last meer van insecten.

Jouw dakgoten vakkundig gereinigd

De professionals van Anti Pest Control kunnen alle soorten dakgoten vakkundig reinigen. Na het bezoek van een van onze vakmannen, weet je zeker dat jouw dakgoten volledig schoon zijn. Zelfs als de goten nog nooit gereinigd zijn en hierdoor helemaal verstopt zijn geraakt, kunnen wij de dakgoten volledig reinigen. Niet voor een hoge prijs, maar altijd voor een aantrekkelijk laag tarief. Wij reinigen de dakgoten van woningen in Almere, maar kunnen ook ondernemers helpen door de dakgoten van hun bedrijfspand vakkundig te reinigen.

Direct een afspraak maken

Wil jij de levensduur van je dakgoten verlengen? Maak dan een afspraak om de goten eens goed schoon te laten maken. Heb je last van vervelende insecten in de dakgoten en wil je deze beestjes laten verdwijnen? Dan kunnen wij ook bij je langskomen in Almere, om jouw dakgoten eens goed onder handen te nemen. Na het bezoek van de Anti Pest Control vakman zijn jouw dakgoten volledig schoon en insectvrij.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan bij het reinigen van je dakgoten of ben je benieuwd wat je moet betalen voor onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden jouw vragen graag.

Bel: 085 – 01 30 702

 

}

Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerd personeel

h

Vrijblijvende offerte

10 jaar ervaring en expertise